170

Анонимен

преди 5 години

Ох, надявах се и май се получи.Неискаш Южеб поток, И Южен апартамент ням да искаш.Едно време казаците по трима на кон дошли и помогнали. Сега на на 4-ти март един от тях дойде и 4-*** ще си метат оставките, па шо не и самите те да се метат от който етаж са се насадили. Защо все още не е арестувана Цъпругата която ДАНСи с Царския имотник? Ходила а не дадоха дали изобщо е яла на закуската. Цецо съсипа живота на жена си, нейната майка и дъщерите си. Тъщата щяла да спре бетоновоза

169

Анонимен

преди 5 години

Ако навремето хората са казвали Има Дрангов , има хлеб. Днес някои казват има Бойко, има мезонет!

168

Анонимен

преди 5 години

Петко ,лю Капитанине, Петко лю , Командирине! Няма вече такива хора, които да ни поведат към правдата, без значение дали сме българи или турци! Няма ги тези хора! Нямаго го Петко Воевода! *И няма да го има вече! Няма щанс за Булгаристанларъ, гяууууурииии! Погубихте го ! Но, ние го уважаваме! Петко! Справедлив човек!

167

с

преди 5 години

"законови поправки улесняват висок строеж на фирма "Артекс", от която апартаменти са закупили хора от ГЕРБ във властта."е това ако не е дефиницията на корупция...

166

Анонимен

преди 5 години

Колкото ,,поправи ,,шефа на ДНСК ,купил апартамент за 17 000х лв.,първа линия на морето

165

АНАРХИЯ

преди 5 години

Всеки ден има изнасилвания и убийства на невинни жени и пенсионери,Къде е милицията?ГЕРБ трагнаха да оправят BREXIT?

164

Z

преди 5 години

През последните 10г., откакто герб е на власт, цвъки непрекъснато се изкачваше нагоре по асансъора. въпреки, че стигна върха и надмина себе си, иска още. Но май приказката за златната рибка свърши. Време е да слезе от асансьорчето.

163

Х

преди 5 години

Всяка втора дума на цвъки е законност и правова държава. Баси и демагога. Сделките с апартаментите са най- демонстративния пример за корупция. Направени тънко и хитро, защитени под чадъра на неговите хора от конти, монти и пр.Така здраво са оплетени мрежите на влияние, че няма разплитане.

162

Анонимен

преди 5 години

БКП на БКП око не вади! Няма Герб, няма БСП, няма ДПС - ИМА САМО БКП! Спете още, събирайте сок да цоцат!

161

Анонимен

преди 5 години

американците точно такива си ги избират за послушницитъ.пи и алчни суратии много мазни да им се връзва народаот него нищо не зависикаквото му кажат това и ще снесе

160

Цвъки асансъора

преди 5 години

Бива наглост и алчност, ама тази на цвъки, минаха всякакви граници. Борисов ако си е на мястото, би трябвало всички да ги изрита, незабавно.. Но не смее да го направи. колкото и да се оправдава с комунистите, сега са потънали в такава мръсотия, че няма очистване.

159

българин

преди 5 години

Как не ти омръзна.Да играеш на ТОТО В "ПОЛИТИКАТА" бе човек? ГЕРБ сте пътници вече!

158

Анонимен

преди 5 години

гнусен ама много и разчита на де.бил.четата пак да си го избератда ви е честит - мазния

157

Анонимен

преди 5 години

Кога Борисов е бил твърд - Добрев, Горанов, Петкова, сега Цветанов - и нищо нема виновни. Виновен е народът , че си ги избира и преизбира. Ха сега пак си ги изберете и им се радвате пцувайки.

156

Анонимен

преди 5 години

корупцията на комунистите- баща му комунист той комунистправосъдната цеца комунист кривоглавиа пък отроче на държавна сигурности има очи да говори че се бори с комуниститеами че вие трябва да сте първи в списъка бре

155

Анонимен

преди 5 години

Оставка суджуци

154

баце

преди 5 години

орешарски е виновен. купил е апартаментите. изливал е бетона собственоръчно и е зидал там. асансьора е окачил дори. питайте го откъде взе пари за апартаментите на цецо, цецка и веждиту. аз винету казах.

153

Скептик

преди 5 години

Белег, сиреч от рана, от тежка битка? Как да героизираш едни ... а н и ***?

152

33

преди 5 години

А похарчените народни пари ще върнете ли ?

151

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ-емблема за корупция и грабеж в огромни размери.