153

Анонимен

преди 5 години

Дегизирани кумунисти, разспиляхте ни , край нямах те

152

Ххх

преди 5 години

Най гадното от тази миризлива апартаментова история са лъжите на цвъки и Цецка. Сякаш не знаят, че всички хора на властта се гледат под лупа. И най- малкото съмнение подлежи на разследване. Въпросът е има ли кой да ги разследва. Вероятно затова и си позволяват всичко, което пожелаят за да се облагодетелстват. Тези настоящите отдавна минаха и надминаха бившите борци против фашизма.

151

Анонимен

преди 5 години

Това е нещо като изпирането на пари - прокуратурата да изпере сделки и да легализира каквото е нужно на политиците, за да може после да кажат ама те ме провериха ама всичко е ОК.

150

Х

преди 5 години

Как няма да се даде на гл, прокурор като сама се е хвърлила в окопа. А това, че сделката е корупционна, мирише отдалече. Продаване на луксозни жилища с над 50% промоционални цени на хора на властта си е направо груб конфликт на интереси и/ или данъчна измама. Каква случайност. Трима хубавци новодомци облажили се от този шанс.

149

Филип Тотю

преди 5 години

ЦЕЦКА САМА СЕ ДАВА НА ВСИЧКИ

148

размишлявам

преди 5 години

А още по-странно е , че инфото идва от " свободна европа " и "антикорупционния фонд "- организации спонсорирани от сащ или службите им . Един от авторите - полина паунова - виден протестър , американофил , русофоб . С две думи - ЦЦ е " отстрелян точно преди изборите от " своите " . Все пак ББ заема по - умерени позиции , а ЦЦ се е доказал като върл американофил , дори се е превърнал в слуга на Козяк . Въпросът е защо !!!!! Заради алчността си и корупцията си е станал неудобен или...???

147

Вашето мнение

преди 5 години

Нинова доказаната крадла е закупила апартамент с мъжа си за 21 000 лева, при пазарна цена от 90 000 лева, КПКОНПИ да разследва и това ***

146

Още една Муха

преди 5 години

- "Артек" - международный детский центр. В советское время - самый знаменитый пионерский лагерь СССР и визитная карточка пионерской организации страны.- Артекс 94 - Туроператор Украины- "АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ" АД - БългарияНе страдам от параноя, но интересно КОЙ стои зад всичко това?

145

Анонимен

преди 5 години

Цацата ще проверява Цецата........Да предположим ли резултата от проверката ?Само ще помоля някой, ако види някъде изкоп на тази строителна фирма да ми се обади, за да ида да си взема апартамент на зелено или на груб строеж за 600 евра/квадрата

144

Анонимен

преди 5 години

Навремето Цветан Цветанов злобееше как трябва след като си осъден на пърав инстанция да те смятат за виновен. Доколкото знам Цветанов е осъден на ДВЕ от трите инстанции. Излиза ли че той е престъпник и защо му се дава трибуна?

143

Анонимен

преди 5 години

глупости пиша т.е. 2021 свършва мандатът на Заев.

142

Анонимен

преди 5 години

142 - съвсем наскоро Борисов се заканваше на Зоран Заев с пръст и му обясняваше как пред следващия му мандат (На заев) щял да му държи сметка. А този свършва 1921. Освен това Борисов се изтърва, че планира каква ще минималната заплата през 2030 г, и съвсем заприлича на Тато. Той смята да изкара във властта още едно десетилетие!!! ужас!!!

141

Ако някой види изкоп

преди 5 години

веднага да инвестира някой лев, после ще има луксозен апартамент почти без пари!? Учете се от Цецка, кака знае как!

140

Край

преди 5 години

Както се е дала сама на прокурор - така и сама да се осъди и сама да хваща за Сливен в черно бяло рае.

139

Анонимен

преди 5 години

Светът се променя светкавично, а наш'те хора купуват ли, купуват сякаш ще векуват В най - скоро време с ЗД принтер ще строят жилища за няколко часа, които ще струват колкото килограм месо. Ако знаем, ако знаем....

138

Анонимен

преди 5 години

Борисов не можа да я направи президент и й подари правосъдното министерство,а то и там имало келепир...ама казват ,че и Боко имал къща в Барселона и дори цял остров в Гърция...ей тия гербери се оядоха бе...виждат ,че им идва краят и бързат да се нагушкат...

137

Z

преди 5 години

Баба Цецка Цачева (министър на правосъдието) и съпругът й (архитект) са едни от главните действащи лица в апартаментната и имотна мафия!!Знаят те всички хватки как законно да се сдобият с евтини имоти!Хитро замислено, почти гениално..............ако не няха толкова алчни, те , Цецо Цвeтанов , Веждито Рашидов и Левон Хампарцумян..............никой нямаше да се досети!!!

136

тонката

преди 5 години

нема по чист и честен човек от наша Цецка па и много убаво пее песната цъфнал цветанов герб

135

ГЕРБ forever

преди 5 години

Извинявам се! Другарката Цецка Цачева е невинна. Проверката ще го докаже и почтеността й ще се затвърди. ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ до самия край!

134

до 134

преди 5 години

Защо Нинова ,Байчев и исие не се дадат на прокуратурата?Също са купували много по-евтино.