32

SOFIA

преди 5 години

До VМлъквай, бе, комунист

31

V

преди 5 години

Не разбирам що трябва да има джипита ??? Преди като нямаше имахме по добра медицина и на по ниска цена . Или трябва да ги има щото така било на запад ;) Адски нерентабилна система ;) Това е целия запад. Всякакви нищоправещи разпределители .

30

Анонимен

преди 5 години

Защо няма материал за 18 и 21 годишните изверги дето са насилвали и малтретирали в продължение на 3 часа жена, убита по най-жесток начин! Днес са пред съда! Защото са "роми" ли! За това ли няма един *** материал!

29

Totenkopf

преди 5 години

По селата е нещо страшно, ей ги тия двамата овчари за некви 7 бона и то от лекаря, който ги лекува и им дава фалшиви болнични, за малко да го затрият човечеца. Що за маймуни, *** могат да го направят това нещо? Само след Трибунални и екзекуции на място, можем да се оправим. Да живее Великата червена българска независима съдебна система.

28

пий

преди 5 години

ей така става радикализацията !! и после ама той бил тъй и онакъй!

27

Пак в Ямболско,

преди 5 години

край село Ботево вчера петима от същия етнос са нападнали, пребили и ограбили човек, чийто автомобил се повредил на черен път късно вечерта. И те изскочили от храстите, въоръжени с тояги и го нападнали в гръб.Питам се, наистина ли клечат в храстите край черен път с надеждата, че някой случайно ще мине оттам през нощта, за да го ограбят? Дотам ли са паднали някои?И най-важното,ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ И ХРАНТУТИМ чрез соц.помощи, взети от нашия джоб и откъснати от залъка на трудовите пенсионери?

26

Рибаря

преди 5 години

Кълвете ли, шараниии!? Кълвете и още как, като гледам как се пените по коментарите :-))То с тази статия не ви трябва кюспе дори. . . LOL

25

Хелзински комитет

преди 5 години

Хелзинския комитет няма ли да се произнесе по случая?

24

Анонимен

преди 5 години

Защо не се споменава нищо, че нападението над медицинско лице, полицай, военен, учител - се класифицира като особено тежко престъпление против държавата и присъдите са най-малко 20 години без право на обжалване?Защото няма такъв закон, който да осъди ъдещето на България - нали те се възпроизвеждат пет пъти повече от нас? На 23 и вече с две деца, а клетото българче, което учи до 12 клас още не е завършило висшето си образование и трябва да си намери работа преди да създаде деца.

23

Мими

преди 5 години

Щом продължаваме да се свиваме и търпимоще полошо ще става!Няма кой да дойде и да ни "освободи".

22

Бай Иван

преди 5 години

Класическа демократична история, комитета от хелзинки да не забравят да номинират извършителя от правилния етнос за човек на годината ;) !!!

21

Анонимен

преди 5 години

Те им дават безплатни телкове на 100% , а вие си мислите , че ще ги вкарат в затвора.. хаха. Терминал 2 и се спасявайте

20

Инженер

преди 5 години

Най-малко 10 г.

19

Европеец

преди 5 години

... НЯМА ПРОБЛЕМИ ! ... ВСИЧКО Е ТОЧНО ! ... ТОВА СА ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ ! ... ОСОБЕНО КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ОПРЕДЕЛЕН ... "КАФЯВ" ...... ЕТНОС ! ...... ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ КОРЕКТНИ И ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ТОЗИ ........... ОПРЕДЕЛЕН ......... ЕТНОС !!! ..... ИНАЧЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ПОСОЛСТВА ЩЕ ВИ РАЗМАХАТ ПРЪСТЧЕТО ПОД НОСА И ЩЕ ВИ СЕ ... "СКАРАТ" !!!!! ....

18

анонимен

преди 5 години

баз държа че тово ще е поредния претупан и потулен случай с условна присъда в България някой етноси са богуизбрани

17

Ром"с

преди 5 години

Полицията и съдебната власт да си свършат добре работата и да получат по максимума -10 години строг тъмничен затвор ,типа за опит за убйство да се разгледа... .За таквиз само ЗАТВОР и да не се продават тези от съдебната власт и да им се даде условно.

16

анонимен

преди 5 години

10 години затвор било най голямото наказание но ако беше така ромеите нямаше да му посегнат те знаят че нищо няма да им направят най много условно

15

като вожда

преди 5 години

Със сигурност нападателите са от електората на сега управляващите,който ходят и гласуват за тях за да могат избраните да си купуват скъпарски апартаменти на ниски цени!

14

анонимен

преди 5 години

по тв доктора каза етническа принадлежност на нападателите тук защо не се споменава и той ги е познавал смятай те колко са арогантни и с чуство за безнаказаност

13

Анонимен

преди 5 години

Докторът от Пловдив се е оказал по-съобразителен човек.