25

ПРОСТО ПИТАМ

преди 5 години

Това изследване ПРЕДИ аферата с апартаментите на ГЕРБАДЖИИТЕ на 4 пъти по-ниска цена и закона за 34 етажния блок на АРТЕКС ли е направено...

24

АПАРТАМЕНТИ ЗА ГЕРБ

преди 5 години

а евродепутати ще има за БСП. Кой каквото е заслужил

23

Анонимен

преди 5 години

Е Тренд е гербвеунгелска агенцив какво очаквате да дадат като резултат, нали Цвъки ще им секме кранчето и поале няма ввтини апртаменти от Артекс

22

Анонимен

преди 5 години

Какъв бойкот, то има ли за кого да гласуваш. Наредени на опашката все схема схемафжии, далавераджии, алчни за пари и власт.Навсякъде има какво да се промени, но на Запад никой не ограбва работещия човек по толкова безпардонен начин.

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Лъжеш като дърт ц........."чакал" си заплата, когато през "демокрацията" ВСИЧКО СЕ РАЗГРАБВАШЕ!!!! А преди 1989 НЯМАШЕ ТАКОВА НЕЩО!!!! А ти, ако имаше всичко това, което си изброил, НЯМАШЕ ДА ВИСИШ ТУКА И ДА ДРАЩИШ НЕБИВАЛИЦИ, А ЩЕШЕ НЯКЪДЕ ДА РАБОТИШ!!!! Ти или НЯМАШ НИЩО ТОВА, ИЛИ СИ КР-А-ДЕЦ! В България (пък и по света) от честен труд НИКОЙ НЕ Е ЗАБОГАТЯЛ! Капитализма НЕ ПРЕДПОЛАГА ЧЕСТЕН ТРУД!

20

Анонимен

преди 5 години

До 18Браво ти си истински патриот...А децата как са, по коя писта тичат?

19

БъБъ

преди 5 години

Важно е коалицията да е стабилна и да грабим колкото се може повече,че вече е на свършване!После по луксозните етажи и имотите в чужбина

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Хи-хи-хи.............ами че това, че краварите са фалирали НЕ ГО ВИЖДАТ САМО СЛЕПИТЕ, ИЛИ ТАКИВА ***-ло-у-мни-ци като тебе!!!! Е, пред 1989 се "спасиха" за 30 години, продължиха си агонията с още з десетилетия чрез разграбването на бившия соц-лагер....................НО ВЕЧЕ НЯМА ОТКЪДЕ!!!! НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ДАВА!!! Затова, мой човек, ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ ВИ!!!! ОКОНЧАТЕЛНИЯ! Краварите и двете световни войни ги позлатиха, а сега, ако не направят война, СА ЗАТРИТИ!!!

17

Анонимен

преди 5 години

ЕС е велика идея и за бедна България е цяло чудо че сме вътре.Докато работех в Кремиковци чакахме по 2-3 месеца за заплати,едвам се оправихме и все бях в заеми.Писна ни и от доста време сме в чужбина.Сега имам 2 апартамента, карам нови коли и обиколих Европа,а децата ми получиха добро образование.

16

Анонимен

преди 5 години

"Патриотите", след вчерашните думи на Сидеров, че цветанов бил "новия кисинджър"....... дотолкова ми паднаха в очите, че повече няма накъде!!!! На един АБСОЛЮТЕН СЛУГА на краварския обор да му слагаш етикети на "политик" е не ши-зо-ф-ре-ния, а дълбоко психическо разтройство!!!!!!!!!!!!!!!!! Е, знач че си пазят кокъла, но.............имало глава да пати!

15

Анонимен

преди 5 години

Хаха червените 10 години чакат ГЕРБ да загуби изборите, от 70 години чакат капитализма да се срине и САЩ да фалира, чакайте другари в чакането е истината

14

баба мара

преди 5 години

боикот на изборите 750 безделници комисии комисари секретарки сътруднициядене и пиене от сутрин до вечер Брюксел Страсбург всеки ден огромни разходии за какво е всичко това

13

Анонимен

преди 5 години

Повече от десет години сме в този ЕС и нищо добро не видяме. Облагите са за политици и приближените им бизнесмени, които си разпределят парите от еврофондовете. Народът плаща обаче членските вноски за това всяка година но европейски доходи и стандарт не получи, само повишения на цените....!

12

Анонимен

преди 5 години

Много ще е добре патриотите да правят като вятъра. Полезно ще е и за България и за ЕС пък и един глас по малко за Путин в ЕП.

11

noFreeman

преди 5 години

Абе какво значение има от цялата тая евро-простотия... прах и шум за нищо...

10

Анонимен

преди 5 години

80% положително и 6% отрицателно отношение към ЕС.Точно обратното е обаче!

9

Анонимен

преди 5 години

Това за ГЕРБ в момента е под въпрос.

8

Гошо...Тъпото

преди 5 години

А къде са Винкело и Варадерото в тези...сметки,нещо не ги...виждам.За това...мисля че проучването е...поръчково,следователно...фалшиво и хилядите пенсионерски клубове,стоящи зад гореспоменатите парт...феодалчета,ще си кажат тежката дума на самите избори.

7

Анонимен

преди 5 години

Лъжа е!Никой от моя кръг познати не подкрепя ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си ненормален да гласуваш за собствениците на скъпи апартаменти. Тяхното място е единственно в затвора, така и така искат да живеят заедно като съседи. ГЕРБ-съд, затвор това е нормалното решение за тях.