15

Анонимен

преди 5 години

Хем сърби и хем боли.

14

Анонимен

преди 5 години

Дъртата вещица Тереза Мей съвсем се е побъркала!!!!Не знае какво да прави и кого да слуша!Кралицата-рептилка или парламента???

13

за ЕС

преди 5 години

До Питащ 15ЕС е създаден от няколко масонски клана, както навремето беше създаден СССР.От ЕС имат полза само големите държави..........Германия и Франция, и то не обикновените хора, ами само масоните и финансоватта олигаргия!Държави като България винаги ще бъдат на дъното, на опашката и в дълбоката периферия!

12

Питащ

преди 5 години

Помните ли как ни убеждаваха, че в ЕС е толкова хубаво, толкова прекрасно ..... РАЙ направо.Та, питам АЗ: след като е толкова прекрасно, защо Англия иска да се изсули /махне/ от РАЯ?Кой е този луд който бяга от хубавото.Нещо не е наред!Някой лъже. Лъже и то яко!

11

Анонимен

преди 5 години

*** Мизерников седнал да дава акъл на англичаните, които вземат на ден, колкото той на месец. Смех.

10

Анонимен

преди 5 години

Понеже в БГ всичко цъфти и вързва,апартаментите вървят като топъл хляб,та за да не скучаем,нека за Англия преди лягане да си помислим..Тя не мисли за БГ,изобщо за никой,и си е добре.Но ние,бедните,не сме така..Та тя ще се оправи както винаги,но БГ-никога вече...

9

Анонимен

преди 5 години

Тия финикийски номера на англичаните вече не минават....................Скрипали, отлагания на преговорите за Брекзит, лошите руснаци!!!Да се махат от ЕС........................и да си плащат...............станаха много нагли вече, а дъртата вещица Мей съвсем се побърка!!

8

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрахте ли, че номерата със Скрипал бяха за отклоняване на вниманието от Брекзита...................стари английски номера са това!!По скоро...............финикойски номера..............да!!!

7

за Англия

преди 5 години

Стига сте ги глезили тия англичани..................бюрократите от ЕС..............ако България искаше да излиза от ЕС, досега да са ни изхвърлили от ЕС БЕЗ НИКАКВИ ПАЗАРЛЪЦИ!!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Одържавяваме закъсалите европейски предприятаия. Това е новата повеля на Партията. Трябва да се пазим от китайците. Лъжите за свободния пазар и частните инициативи вече не работят за германците и французите.

5

Фашистки-внук......

преди 5 години

След- Аврора,....Няма, друга- партия,...Само, комунизма- е......Цитат; Със- куки, сваляха- хората,..От, влака,...1916г...

4

Фашистки-внук......

преди 5 години

Госпожо- Тереза Мей,...- На, 29 Март 2019 година....Ако, не- се- освободи, Англия,....Ще- настъпи, времето- на- Радецки Аврора .За, САЩ .....- Но, това- е, мнение,.....От, фашистите- днес .....

3

Анонимен

преди 5 години

Нещо планират да ходят на избори сами без UK?

2

Lame

преди 5 години

Е датата в която ти заседна капслока

1

АнонимеН

преди 5 години

3019-ТА ГОДИНА Е ПРАВИЛНАТА ДАТА