14

Анонимен

преди 5 години

Написаното е пълна боза !

13

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбрах от тази новина. Единственото, което е ясно е, че пак ще ни прецакат.

12

Анонимен

преди 5 години

Останаха ли работещи хора в нашата България?

11

Анонимен

преди 5 години

Има ги в сайта на МТСГ, направо си пише, че помощта е от 22 лв. до 198,36 лв. Това са суми, отделно от пенсията. Пенсията е от НОИ, а помощта е от Социални грижи. Не е малко помощта. Преди години нямаше такива неща.

10

Анонимен

преди 5 години

Няма значение как се нарича, 198 лв. е помощта към пенсията. Т.е. е бившата интеграционна добавка, сега я наричат помощ. Във фейсбук има група Национална мрежа за хора с увреждания. Точно днес там една майка пита за тази помощ, но я е нарекла добавка.И е писала, че 930 лв. получава в момента.

9

Анонимен

преди 5 години

До ПешоИ ромите са жертва. За герб ще гласуват държавните служители и облагодетелствените от обществени поръчки, с две думи тия от далаверата.

8

До 8

преди 5 години

Не говори глупости, 198 лв е пенсията/помощта, а не добавка.

7

Анонимен

преди 5 години

Значи чета вчера за някаква нова добавка, за хора със стаж е 84 лв, а за без стаж 198 лв. Бива ли такава несправедливост? По какво мързеливецът е по-висш от лежащия с инсулт, неподвижен с памперси човек, който цял живот е работил в завод за тази държава? Затова не трябва да има пенсии, както в Япония. Как може минималната пенсия за стаж да е 207 лв.? Вижте обявите за работа - също ниски нетни заплати. По-ниски от пенсията на деца с увреждания. Откъде има за тях,а за заплати за работещите хора-не

6

Няма управия !

преди 5 години

ПЪЛЕН ХАОС и БЕЗСИЛИЕ ! В администрациите са назначени приятели и роднини до 9-то коляно събрани от нивите и лозята. НИЩО НЕ ОЧАКВАЙТЕ ОТ ТЯХ. ТЕ ТОЛКОВА МОГАТ !

5

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !!!Има ли нещо да направихте вие , както ТРЯБВА ???!!!Вчера променихте и просотиите за пенсиониране !!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Защо намесват всичко останало там където не трябва? Каква е разликата между тежко болен възрастен и тежкоболно дете? После какво следва ще му броят плочките в банята и ще мерят разстоянието до спирката ли? Аман от висши чиновнички, които мислят пълни глупости, за да си оправдаят заплатите. Нито една истинска реформа само шикалкавени и бюрюкратични тъпотии.

3

Анонимен

преди 5 години

Ми тя герб си е ромска партия ,я ги вижте има ли един дето не е кафяв?

2

Пешо

преди 5 години

Ако всички не застанем срещу ГЕРБ , ромите ще гласуват за тях и тогава ще сме тотално погубени.Да не го допускаме.

1

До 1

преди 5 години

Те не останаха, повечето ги изгониха, а другите измряха...