10

Зимбабвето

преди 5 години

Не съм СТАР не може да съм стар, преди 5-6 години пускаха Вавилон5, 90-те са на няколко години растояние и абе много ще е тъпо ако съм стар, така че не съм. моето поколение не е от тези дето остаряват ние сме изключение

9

Зимбабвето

преди 5 години

"как е, който го е гледал, чувства ли се стар :D"ААаааааааааааааааааааааа

8

Анонимен

преди 5 години

До *** до следващияДецата му често не прибират нищо, защото го няма тате, да тъпче подкупи към полиция, съд и местни политици, нито аверите на тати, да пазят от я конкуренти, я от предишните собственици на имотите.Честно казанао, ако до 30 години не са в затвора или не са ги гръмнали, направо са щастливи ...

7

Анонимен

преди 5 години

До АловКакво значение имаа след това. Важното е сега, днес, на момнета ;)

6

Анонимен

преди 5 години

"Убийството на боса на клана Гамбино предизвика страх у американците от възможността да се зададе нова мафиотска война."По-скоро надежда, че ще направят нов сериал като Семейство Сопрано. Все пак, от началото на първия минаха вече 22 години (как е, който го е гледал, чувства ли се стра :D).Но мафият им няма нищо общо с предишната, защото правителството им е 10 пъти по-страшно от Дон Корлеон, Пол Готи, Гамбино, мамбино и всичките останал взети заедно.

5

Анонимен

преди 5 години

До *** до Аловпроклети са кървавите пари.нито един наследник на мафиот не е прокопсал.като умреш ще разбереш колко много Бог мрази злото и алчността.Трапът с камъка отгоре е просто началото.

4

Анонимен

преди 5 години

До Фашистки-внук......Хитлер е ходил да търси ссврух човекът в Индия и Непал.Виждал ли си как изглеждат тамошните "юбер хора"? Мини до кв.Факултета некой ден или Столипиново или Максуда да опресниш.Даже тия бг са по-чисти от ония в Индия поне не ядат плъхове и ако имат тоалетни в къщите си ги ползват а в Индия и Непал пускат бомбата-миризливка където сварят.

3

Фашистки-внук......

преди 5 години

Мосолини,...Е, създал- Фашизма,....А- Хитлер, нацизма........- Демек,....Черна- и- умна,....Не- е, арийка,.....

2

Анонимен

преди 5 години

60 години най-богатата полиция в светът не може да хване някакъв мишок та накрая някакъв превъртял каубой дошъл с пикапът от ранчото и го застрелял с автоматичната си ловна пушка.Евала на ФБР холдинга. Какво могат да хванат?Крадци на захарни петлета и плюшени играчки?И да подслушват на порядъчните хора интернета и телефоните?Долнопробни чикибойци.

1

Алов

преди 5 години

И да питам накрая за какво са му тези пари на мафиота, защо са му на Цвако 9 апартамента, всички сме там 1,8м под земята 2 на 1 това е, богати бедни, красиви, грозни това е живота. Но някои хора като се спомене за тях се казва еее какъв добър човек беше, а за други нищо. Трябва да се живее и да се мисли не само за себе си ,но и за околните.