9

До 4

преди 5 години

Къде точно видя мизерията бе м.о.ч.ко.?Ако това сега е мизерия,какво беше 90-91ва,96-97ма -смърт ли??? Аман от презадоволени и вайкащи се пубери. Напълнили сте моловете и супермаркетите,задръстили сте пътищата за Гърция,Турция и Европа,няма въздух от хилядите ви автомобили , плюете наляво и надясно БЕЗНАКАЗАНО когото и каквото ВИ ПАДНЕ мизерия им било.Аман от вайкащи се неблагодарници.ВИдял си ти истинска мизерия и тормоз.Ех да върнат за месец -два Московска 5,тогава ще усетиш мизерия и тормоз!!

8

Защо квичат

преди 5 години

бакшишите? Когато им седнеш в колата искат жив да те одерат, а сега ***, някой им отнемал клиентите!? Аз ще се возя с когото си искам! Пеш ще вървя, но на бакшиш няма да се кача! Има организация-сподели пътуване, някой който пътува сам може да качи още хора в посоката към която се движи. Тези бакшиши ли ще ми забранят да возя когото си искам?

7

:)))

преди 5 години

Нинова и Ленчето да излязат да защитят "Максим",ама не смеят.

6

Гашо

преди 5 години

Къдей сега жандармерията да ги зачапрази с палките. Само на пенсионери налитат да бият

5

Х

преди 5 години

От БСП-то умират от яд, че не могат да яхнат протестчето, щото е срещу братушките им.

4

Анонимен

преди 5 години

Вместо всичките да хвърлят табелките и да им теглят по една и за жълтия цвят и за безсмислените психопрегледи и за измислените пътни книжки и работно време и за всичките удостоверения---и да станат максимки те тръгнали да си пазят тормоза от държавата....и най-- вероятно това е постановка на държавата ще спрем Максим защото пречат на такситата---да не би всичките служби до сега да не са знаели как работи,,Максим,, че точно такситата да им ,,отворят,,очите--постановка след постановка...

3

Анонимен

преди 5 години

Аман пък от тия обирджии

2

Анонимен

преди 5 години

То хубаво протестират, държава се тресе от мизерия и корупционни скандали, всичко живо протестира, Тиквата пак си бил камшика и го няма в България.

1

Гoшу

преди 5 години

Ама защо протестирате бе, ***? Максим е колхозническо-съветска фирма произлязла от великите ви путинопитешки земи. Я с радост фалирайте, важното е Вожда Пуtik да е доволен и да ви взима прехраната