18

ГОСТ

преди 5 години

Мисля, че всички забравиха защо бе искан Брекзит, преди да се подиграваме.Меркел искаше да поемат "бежанци" колкото им каже.Щурмуваха им тунела откъм Франция.Свободното придвижване трябва да е само за граждани на ЕС, и отказ за всички останали. Имате въображение какво и на каква цена се удържа към момента.

17

Iva

преди 5 години

Петицията вече събра над 2 милиона и 300 хиляди гласа и хората гласуват за отмяна на член 50 и за оставане в ЕС. Масово англичаните неискат да се напуска съюза. Но не всички имат възможност за онлайн гласуване.

16

Анонимен

преди 5 години

британците гласуваха масово за напускане на прогнилия от корупция ЕС. Само че на еврозелките и БГ лакеите им нр им изнася.

15

Гост

преди 5 години

До asДалече си от истината

14

ss

преди 5 години

никой нормален Брит не иска да напуска, имам колеги на острова, не им харесва тоя брекзит ама хич, решават вместо тях пенсионери и кухи глави, бесни са

13

Анонимен

преди 5 години

Британците направиха голяма глупост с този референдум. Това е все едно да искаш една трудна математическа задача в едно училище да се реши с референдум от учениците. Задачата може да бъде решена само от най-подготвените един двама ученика а те едва ли ще надделеят над останалите 500 ученика ако решението бъде подложено на гласувапе.

12

Анонимен

преди 5 години

Само повторен референдум може да извади Великобритания от задънената улица в която я натикаха хора слабо информирани и запознати с истинските проблеми на Брекзита. Не може с мнозинство от 1.5% да искаш такава съдбоносна промяна при условие че 24 часа преди референдума 20% от гласуващите не са били на ясно как ще гласуват на другия ден. Това беше пример че не всичко може да се решава с референдум. Сложните задачи се решават не от неинформираните и незнаещите а от най-информираните и най-знаещите.

11

Анонимен

преди 5 години

мизерникът Бай *** седнали да давам акъл на богатите англичаниСмех

10

Анонимен

преди 5 години

ха ха700 от 60 000 000Смешници ***

9

Русонефил

преди 5 години

Всички на московската хранилка пробутват опорката, че били малко противниците. А колко повече бяха привържениците? След този двугодишен цирк и след като най-активните привърженици като плъхове напуснаха кораба на брексита е сигурно, че двата процента в повече на привържениците на брексит отдавна са се стопили. Затова и агентите на Москва се хвърлят тук и другаде по форумите да защитават излизането, че да не се объркат сметките на Путин

8

Анонимен

преди 5 години

Хахахаха това е 1.1% от населението не си мислете че нещо ... поредната прекопирана статия с празно съдържание.

7

Наблюдател

преди 5 години

Капка в морето от гласове.

6

Анонимен

преди 5 години

Британците искат час по скоро да излизат.Сега ако има референдум ще е 70 на 30 за излизане. Това ви го казва човек който живее и работи с тях от много време. Няма по- заблудени и зомбирани хора. Пропагандата по време на соца в Бг ряпа да яде,тук медиите направо промиват мозъците на местните

5

бла бла

преди 5 години

аха глесай ти, да не говорим за Исландия

4

Анонимен

преди 5 години

Малко е късно. Все пак 17,5 милиона гласуваха за излизане. Да ходят да намерят онези с авобуса на който пишеше 350 милиона седмично за здравеопазването и 30 милиона хора от България и Румъния дето щели да отидат. После да ми приказват за фейк новини.Тази петиция е трябвало да я направят преди 2 години, а не сега, когато плебса се усети, че ще пътува в Европа през крив макарон. То може да е и за добре. И без това пако-, афро-, арабо- и плебсобританци не са притрябвали.

3

Пропаднала корyпция

преди 5 години

Отчаяната пропаганда на брюксел да запази цялостта на прогнилия oт корyпция съюз. Нещо на съветска диктатура намирисва от старите страни-членки.

2

Анонимен

преди 5 години

приемете че излизат решено е.

1

бай ганю

преди 5 години

колко лесно би било вътрешно политическото решение ако тази страна беше диктатура.един от горе удря по масата и казва тъй да бъде от утре и край на сагата онзи от горе не го интересува има ли недоволни и на кого е угодено и не е точка налага ти се да бъде ето така и толкозехх сложно нещо е демокрацията но за сега няма измислено по добро от нея както е казал чърчил