62

USA

преди 5 години

Немските палячовци вместо да благодарят на САЩ, че ги спаси от комунизъм вирнали носове и мрънкат. Свършиха авантите, от сега нататък ще си плащате. СП2 представлява опасност за сигурността на източноевропейците.God bless America!

61

БГ

преди 5 години

Съжалявам ,Канцлеракт фройнде.

60

Анонимен

преди 5 години

ОЯДОХА СЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ КРАЖБИ ИМ СЕ ВЪЗРОДИ ЧУВСТВОТО НА СВЕТОВНИ ГОСПОДАРИ,Е ДО ТУКА С МЕЧТИТЕ, СЕГА ЗЛАТНАТА РИБКА(САЩ) ЩЕ ВЪРНЕ ДЪРВЕНОТО КОРИТЦЕ НА ЧЕРВЕНАТА БАБКА И ДА СИ СПОМНЯТ ЗАГЛАДНИТЕ КОШКАРСКИ ПАРТИЗАНСКИ ГОДИНИ!

59

баба мара

преди 5 години

изгонете ги наи после 70 години стигат

58

не може да бъде!

преди 5 години

Проблемът на г-н Гренел не в това ,че се намесва във вътрешните работи на Германия,а че се намесва недипломатично,непохватно,некомпетентно и твърде грубо-той не е дипломат от кариерата!Освен това той действа общо взето като своя началник Майк Помпео,може би още по-непохватно и грубо!Американските посланици в Германия винаги са се намесвали и във вътрешната ,и във външната политика на Германия,само че досега са го правели доста по-умело и дипломатично!?

57

Анонимен

преди 5 години

най-накрая си признаха, че са окупирана държава и само се правят и те на "демократи"

56

Присмехулник

преди 5 години

каква шокираща новина за целия прогресивен свят! изведнъж, американският посланик започнал да се намесва във вътрешните работи на германия, докато досегашните такива направо са били подчинени на германските власти, които не се намесват във вътрешните работи на други държави, като венецуела, да речем.. какво невероятно разкритие на доблестните, "разследващи" журналисти от дойче веле! които е трябвало да напишат оплакване от името на правителството не до берлинския имам, а направо до султана!

55

Анонимен

преди 5 години

унизителна укопация която германците ще отхвърлят скоро

54

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

САЩ Е МНОГО НАГЛА ДЪРЖАВА; ЕВРОПА ТРЯБВА ПОСТЕПЕННО ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ НЕЯ

53

jimmy

преди 5 години

всички вече мразят фащ

52

Реалист

преди 5 години

До Тръмп, Доналд Дж.Малко е краен и с неточни изводи ... но във фактологията е прав. Освен това Чичо сАМ определя в голяма степен политиката на Германия. Относно газа .. всички купуват от Русия газ и не само ! в което няма лоши .. да вади очите на ЧС но това е положението ... интереса клати феса !!! Ето как един свален самолет от Турция ... руски .. обърна политиката на Русия към Турция и сега какво ... членка на НАТО купува оръжие от Русия която е "враг" на НАТО.

51

Кисинджър

преди 5 години

До Анонимен Я виж ти как открихме и причината за поканата от страна на Меркел към пострадалите от ислямската пролет!!!

50

Анонимен

преди 5 години

Ми то от ВСВ Германия си е окупирана по учебник: САЩ държат там бази, личен състав и въоръжение, способни да затрият Германия сто пъти..е как да не е окупирана? На тази окупация се дължи и факта, че цяла Европа от войната насам е просто придатък на САЩ, без европейска армия и без собствена външна политика. Докато не се събудят европейските граждани и не наритат янките обратно през океана, няма как да има независима Европа.

49

Iozeff

преди 5 години

До Тръмп, Доналд Дж.Болен си Дончо,болен! Нищо не знаеш ти за Германия! Но пък от друга страна и ти не си виновен!*** така те е родила! Aufwiedersehen!

48

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

платените тро лове веднага ме полазиха, цру ми докладва, че цветанов им плащал по 5 стотинки минус и 10 стотинки на коментар. ние затова даваме светлина колко е корумпиран, чрез медия свободна европа - това беше медията с която спосихме и източна европа от тъмнината на сталинизъма!!

47

анонимно

преди 5 години

Вижте сега, поинтересувайте се и ще разберете. Близо половината от американците са с германско потекло, чистите германци в щатите са над 40 милиона, а има още много със смесен произход, германец плюс нещо друго. Германците управляват света, а в Щатите го правят заедно с евреите, там е голямата разлика. Понял.

46

Иван

преди 5 години

Когато се позовавате на статия, давайте линк към нея. Този преразказ ми звучи като доста свободен...

45

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

Германия е Предател Номер 1 на Европеидната раса - само за 70 години забравиха, че ако не беше Генерал Маршал, сега или нямаше да ги има или щяха да са по-зле и от Зимбабве, допълнително:* напълниха Европа с Африканци и Ислямисти, смениха демографията завинаги* хем са в НАТО, хем не си плащат, хем купуват газ от Русия - или си с нас или си против нас, другото е жендерско поведение* строят 5G мрежа с Хуавей - технологичното звено на Китайската Червена Армия (дано Ви окупиран-САЩ няма помага)!

44

Анонимен

преди 5 години

Да върнат руските военни бази в германия? Това може да се окаже силен геополитически ход на Германия.. ако се екстраполират текущите процеси според футурологията германската нация както и редица други просто нямат бъдеще

43

Додо

преди 5 години

Германия престана да съществува на 9-ти май, 1945г. Оттогава насам съществува една васална на илюминатския, масонски юдеоционизъм територия, а целта на самото й съществуване бива обявявана на най-официално ниво и без никакво прикритие, като например изказването на Мартин Шулц от Април, 2017г., когато той заяви "единствената причина Германия да съществува днес, е да бъде в полза на Израел"! Толкова по темата!