80

Един

преди 5 години

Удри, бай Орбане, по тая либeрална ...!

79

Анонимен

преди 5 години

Орбан е пич на място!Друго нямам какво повече да кажа за него!

78

Михал

преди 5 години

До Анонимен 68 За тебе келепир няма. Дори 69 годишна стойностна жена няма дори да те погледне с този акъл който демонстрираш. Като обиждаш жените, означава, че не уважаваш майка си. Жената е свещена независимо на какво възраст е. *** е този, който гласува за ***. Много сте, но това не пречи да сте с изкривено мислене. Демокрацията е истинска, когато е власт на образованите. Сегашната демокрация е власт на тълпата, което я прави антипод на името си.

77

Анонимен

преди 5 години

До Сата Н. "Хората не са зайци да ги храниш и чифтосваш."Или мисленето ти е деформирано или си неумел манипулатор. Животните и човека се размножават по един и същи начин. Разликата е, че човека е отговорен! Колкото по високо стои в интелектуално отношение, толкова по отговорно подхожда към бъдещето на поколенията си. Гледан от този аспект, проблема трябва да се решава интелектуално. Да не се позволява на интелектуално непълноценни индивиди, да имат повече деца от колкото могат да изгледат.

76

Славчев

преди 5 години

До Сата Н. 64. Сорос не може да е диктатор, понеже няма политическа власт. Той е аморален индивид с много пари(с "недоказан" произход), корумпиран и корумпиращ елемент, който не трябва да излиза от затвора. Орбан има зад себе си властта, дадена му от унгарския народ и единствения насител на християнските и европейски ценности. В момента ЕС липсват християнски ценности, което означава, че има криза на ценностната система.

75

Анонимен

преди 5 години

Не, не разводнявам нищо.Аз пишех по същество, докато малоумникът Присмехулник ме сравни с дявол, а себе си с Евангелист. После каза, че нищо не бил сравнявал. След малко пък каза, че да, сравнявал е и наистина се смята за Евангелист. Все едно слушам Бунджулов или Жан Виденов, марксистите заллухави...

74

до Сата Н.

преди 5 години

Повече ... отколкото ми харесваПрав е колегата..Вие "прогресивните" освен да се гушкате по гарите с афганистанци и африканци ... разводнявате иначе интересни теми с мултикултурните си забежки.

73

Сата Н.

преди 5 години

Сериозно ли?Досега колко от моите коментари сте прочели?

72

Присмехулник

преди 5 години

започвате ужасно да разводнявате темата, госпожо ***-манипулаторе на "прогресивните" сили. тук не обсъждаме многониката ви личностна омраза (хейтърство) към нашия свят, а съвсем други неща.и да, щом така ви харесва, сравнявам това, което пиша с евангелие. нещо против свободата на словото, а толерантните?

71

до Сата Н.

преди 5 години

Вашите коментари се открояват с несвързаност .. и интелектуална емболия...ако не друго - така човек по лесно ви различава

70

Сата Н.

преди 5 години

Как да не е сеавнение, ти точно това каза:сата н. ме цитира като дявола евангелието Ако визираш мене като дявол, то своите глупости си сравнил с Евангелие. Или не можеш да съобразяваш и такива елементарни неща?

69

Присмехулник

преди 5 години

това е израз, а не сравнение, госпожо манипулативен *** сата н. като: черен петък, бял ден... но не се притеснявайте, на вас няма да ви вземам пари за начални уроци от съжаление.

68

до Сата Н.

преди 5 години

Вие с менталните проблеми ... пишете само през Уикенда ... или целоседмично??Специално вие/ти - навсякъде сте/си осмиван и подиграван.Вече знам защо

67

Сата Н.

преди 5 години

Не се ли надценяваш, сравнявайки глупостите си с Евангелие?

66

Присмехулник

преди 5 години

сата н. ме цитира като дявола евангелието, или като дойче веле фактите. нищо ново за троловете на левотроцкистките диктатори (мн.ч), които искат да изхвърлят орбан от енп и ес за да угодят на спонсора си - председател сорос (ед. ч.)после ми говорят и за борба с фейк нюз. смешно, нали.. хахахааа

65

До АНОНИМЕН 7

преди 5 години

До АнонименГрешиш. ББ е българският Пол Пот.

64

Анонимен

преди 5 години

При раждането на първо дете погасяването на заема ще се отлага с три години, появата на второ дете ще означава опрощаване на 1/3 от заема, а при раждане на трето дете той ще отпада изцялоКакъв ми е келепира, че някаква *** кукувица ще се омъжи на 39 г и ще роди 3 късни деца, които ще имат същия дебилен манталитет като майка си? Човек, който до 40 не е създал семейство, а на 40 се жени само за помощи, какъв е?

63

бай ганю

преди 5 години

страхотен реформатор лика прилика с бойко по отношение реформи все едно четем за страхотните положителни неща които се случват у нас ,на които може дори развита страна да завиди,направо ще им се вдигне стандарта на унгарците по високо от швейцарците както у нас се получи.със приуритетите си орбан е на прав път за повишаване качеството на живот сигурно западняците завиждат че орбан ще ги изпревари и за това му правят подсечка

62

Сата Н.

преди 5 години

Всички схеми за увеличаване на раждаемостта водят до това, че се размножават повете хора, които иначе са непригодни генетически, физически или умствено и съответно дават дефектно поколение. Хората не са зайци да ги храниш и чифтосваш. Ако подхождаш като към зайци, трябва да почнеш да им избираш и назначаваш и партньорите.

61

равносметка

преди 5 години

От мненията във форума около 90% са на страната на Орбан. Правете си заключения за настроенията на българите!