4

Намаляйте бре

преди 5 години

Намаляйте цените, нали сте подписали Договори, че цената на газ се определя от цената на петрола.Не се оядохте, петрол пада газ расте.Как става този номер?Абсолютно и безнаказано грабене на този народ.В 21 век, мръзнем от студ, за да си купувате апартаменти и вили с позлатени кранчета в будоарите.Срам нямате ли, няма къде да си харчите парите вече, ограбени от този злошастен и болен народ.Аман!Няма да гласувам, един огромен кръст на бюлетината.

3

Охобохо

преди 5 години

Как няма да повлияе?Това си е 1 % и ако си абонат на газ означава,че директно ти повдига сметката.Вярно,че 1 % не е много,но на сметка 500лв са си 5лв отгоре и стават 505лв.Не,че са пари ама 5 лв. са си 5лв!Колко са абонатите?Като се умножи по 5 лв и ще се види сумата.Има и сметки по 100лв.Там само 1 лв ще е горницата.Да твърдят,че няма да поскъпне парното и топлата вода е наглост.Ами производствата,които ползват големи количества газ?Това ще повиши цените на стоките им и от там и търговците.

2

Анонимен

преди 5 години

Нашите наведени медии не пишат, че " турски поток" е вече на Турския бряг и предстои свързването му към газовата система на Турция. Русия е изпратила писма до държавите , че спира газта през ***. Честито на печелившите а за д еб и ли те дебелия

1

ай сиктир

преди 5 години

Споко за сега няма да повлияе на парното, но е близко до ума, че мине ли данданията наречена избори и естествено когато парното вече е спряно през лятото цените ще полетят, а през есента управляващите, ако все още са гербавите ще се правят на ощипани.