36

Анонимен

преди 5 години

Комунистите незаконно премахнаха ТЪРНОВСКАТА КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ с НЕЗАКОНЕН И БУТАФОРЕН референдум 1946 г.България дефакто е престъпна бананова република, но деюре още сме ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. Имаме хиледолетна царска история, 75 години престъпна бананова република е достстъчно

35

Партиен член

преди 5 години

Цецо ще те изпревари. Само парк не си е купил. Искал бил Симеон. Искаш ама на Цецо по му отива.

34

Ееех.

преди 5 години

Недейте така,българи.Ние сме състрадателен народ.Трябва да му се помогне на човека.Каква голяма фамилия са.Трябва да ги храни.

33

мнениее

преди 5 години

Изгонен е с РЕФЕРЕНДИМ.Ем, явно плаче за нов и при условие никога повече да на се връща в България.Така гърците изгониха и Константин.

32

Анонимен

преди 5 години

Царя си е заминал ?

31

тя

преди 5 години

Дядо му Фердинант са го измъкнали от кръчма гол и беден и за това е дошъл в България да ни управлява 1 Така ,че той няма никакви възможности да купува каквито и да е имоти в България!

30

тя

преди 5 години

Ако не беше поддържана "Царска Бистрица " 75 години сега и тухла нямаше да има там ! Колко ли милиона струва поддръжката на тоя дворец ?

29

човека с бича

преди 5 години

За просяците има нещо много хубаво-един волски бич!

28

тя

преди 5 години

Това се казва НАГЛОСТ! Хак ни е ! Извикахме го да го направим премиер , направихме го и него милионер , взе имоти ,които никога не са били частна собственост , дядо му ни докара първата , а баща му втората национална катастрофа и за благодарност да заграби половин България ! Тоя не трябваше да го допуснем до границите на България, камо ли да иска резиденции !

27

Интендантството

преди 5 години

До Стоянка БосеваВисша форма на справедливост ще бъде да бъде натоварен с цялата си покъщина в конски вагон и с отнемане на бг.гражданство да излети като Месершмид по посока на Мадрид.За изсечените гори прошка няма и се плаща много скъпо.

26

Анонимен

преди 5 години

той 60 год. в българия не беше стъпвал, ама като стъпи в царска бистрица и си я иска. аз стъпих в НДК още като го строяхме, стъпвам и сега понякога..............искам си НДК !!!!!!!!!!

25

Nightborn

преди 5 години

Чуете ли дума, започваща със "САКС", да знаете, че става въпрос за изключително нагло същество. Шимон Кобурггота или по известен като "Крадлив Дедо"- е това е той. По нищо не отстъпва на всичко англо-сакско. Нагло и безочливо, голямо НИЩО!

24

Анонимен

преди 5 години

Как е по-правилно?Симеон Крадливий или Крадлив Симо?

23

Анонимен

преди 5 години

Симеон си иска всичко,до което може да се докопа.Дойде гол като пушка,сега е милионер.Яаааа,у лево крадливо и нагло старче.

22

Анонимен

преди 5 години

Този човек може да помогне на България, когато търпението на народът прелее и заедно с владещата шайка и протежетата им, ги изправим всичките срещу стената.

21

Я па я..!

преди 5 години

Преди соца е имало строителство. Каква красота , а след това панелки насред полето и между тях пасят овчици.

20

Анонимен

преди 5 години

До АкоФ"у"рмален, президентска "инструкция" ? Оле оле....

19

пердето

преди 5 години

До ЧовекАми тия всичките са комунисти бе,човек!Прави сметка с кой е влязъл в сговор!?От крадец,наркоман и комарджия нищо не става!

18

Анонимен

преди 5 години

Тоя нагъл клоун още ли е жив, бе?Епа вервай ми, но и една тухличка няма да реституираш! Нито днес, нито след 800 дни!

17

аз-ът

преди 5 години

Царя си съди Царството !