12

Зозо

преди 5 години

Ко стаа Бриксаджии? Долари има ли? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

11

Само питам

преди 5 години

А, Русия в НАТО кога?

10

Xoxo

преди 5 години

Получава се нещо като евровизия....

9

Анонимен

преди 5 години

Единственото нещо което заплашва Бразилия е голямата престъпност ,бедняшките квартали и корупцията.И как НАТО ,ще помогне за премахване на тези проблеми?Иначе,220 млн.,Бразилия е супер-силата в Латинска Америка и няма държава която да посмее да воюва с нея!

8

Анонимен

преди 5 години

Забавно почти всички са антитръмписти тоест са против неолибералния фашизъм който Тръмп прокарва а съотношението на минусите е много странно.Или не е американските *** вече са в истерия че и без пари и имат много свободно време и седят вкъщи и пишат ли пишат минуси не осъзнавайки че вече на никой не му дреме от тях.Пък любимите им фашисти са все по-слаби и изолирани и за това по-агресивни и истерични, дано да не ви разкрият истинските патриоти ме ви чака доживотен затвор за държавна измяна.

7

Анонимен

преди 5 години

Е той на Болсонаро рейтинга тепърва ще пада макар че и аз се изненадах колко бързо.Това е проблема с фашистите качваш ги щото км вярваш на лъжите и си будала после се усещаш рейтинга им пада и искаш да ги свалиш а те в отговор ти казват като Орешарски ми няма да си дам оставката,държавата това съм аз а демокрация ще има доколкото вярната ми армия реши и забравят да си тръгнат.Бразилия с тоя гъзолизе.ц на Тръмп си вкара един автогол, сега новата екстра американски бази за който Бразилия ще плаща.

6

невероятно,но факт!

преди 5 години

Под управлението на Болсонару Бразилия може да бъде много подходящ член на НАТО.Съвсем наскоро Болсонару обяви един от принципите на неговото управление-"Свобода и демокрация може да има дотолкова,доколкото армията позволи"!Откровено и справедливо!

5

ПЕНКО

преди 5 години

ТЪРЪТЪРЪТЪП--- И ЕДИН ТРИЛИОН "ДОЛАРИ" ЗА ЦРУ НЯМА ДА СЛОМИ СВОБОДОЛЮБИВИЯ ДУХ НА ОСТАНАЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО !!! ДНЕС СТЕ КУПИЛИ БРАЗИЛОТО ;УТРЕ ТАЙВАНОТО ; В ДРУГИ ДЕН ЗАЯЦО-ГОВНАЙДОТО - ДУКЕ , НО ИМА ОЩЕ 7 МИЛИАРДА -КОИТО ЖЕЛАЯТ СВОБОДА ОТ ДАЛАВЕРИТЕ НА САЩ ЦЕЛЯЩИ ЕКСПЛОАТАЦИЯ !!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

ТРЪМП обединява всички антиболшевики, а сесесерейската росиА е в паника хахахаха

3

fghfghfgh

преди 5 години

Най добре Австралия да стане член на нато - не само не е на северния атлантически океан ами даже е на други океани

2

Анонимен

преди 5 години

O ВРЕМЕНА ДА СЕ ГОТВИ ЗА ЧЛЕН И БУРКИНА ФАСО И УАГАДУГУ

1

Анонимен

преди 5 години

"Как хипотетичното членство в НАТО ще се съчетава с членството на страната в БРИКС - ето един голям въпрос, който все още остава без отговор"---------------------------------------Типична за "Независимая газета" недомислица.Кой неначетен търси отговор на несъществуващ и невъзникнал въпрос?