9

Корен от Тиква

преди 5 години

Трябва този с документа да влезе в регистрите и никога повече да не вземе книжка. Капитан Петко Войвода също не е имал книжка...

8

бай ганю

преди 5 години

тези толкова ли са *** че един елементарен теоретичен изпит не могат да вземат ..?а да забравих да отчета факта че те дори не могат да четат

7

Тоя 30 годишния...

преди 5 години

..ще да е бил доктор на науките.!!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Пфф ... Сер ли е? На мене ми се размина значи. Аз много се притеснявах от изпита и нямаш смии, да ходя. Ама един приятел вика сто про щи помогна батка и мина вместо мене. Още го черпя ракии и салати.

5

Шопо

преди 5 години

Оооооо,оо,о ромалеееее....

4

Анонимен

преди 5 години

Тримата ***.

3

Анонимен

преди 5 години

Колко пр0ст трябва да си, че да не можеш да вземеш книжка по легалния начин?

2

Анонимен

преди 5 години

Докато се чудят по пътищата се движат убиици. Почти 40 години съм по пътищата такава ми е професията. Всекидневно виждам убиици които незнаят правилата и знаците но иначе са се качили на мощни автомобили и натиснали газта до ламарина. Най елементарни правила незнаят кой им е дал книжки. Докога ще пускат по пътищата неподготвени с купени книжки. Парите ли са им по важни от безопасноста. Колко млад народ загина заради печалбарството. Къде е държавата само данъци ли прибира. Затова ли е тя.

1

Анонимен

преди 5 години

Ахмед се е представил за Мустафа, от селата статия без имена всичко е точно. Утре всички продължават да се занимават с каквото се занимават и тезултат никакъв.