72

Анонимен

преди 5 години

Работата става много лесно: Разрешава се на ловната дружинка на Горубляне да се "разходи" за половин ден в тази територия, и... готово!

71

Присмехулник

преди 5 години

какво се оплаквате? дори и животните са в крак с евроатлантическите ценности. кучетата са си избрали за водач чужденец.... всичко е наред!

70

Bene

преди 5 години

Ако бяха застроили парка, това нямаше да се случи.

69

ахахай

преди 5 години

само да попитам, тва в квартала с иванчева ли е?? случаенос? не мислъ... и не могъ де

68

Американ

преди 5 години

До Колинс 68:Не не може, а не иска.

67

Наблюдател

преди 5 години

Псетата вместо да се кастрират и пускат обратно да хапят хората - най-добре с една флоберка в черапа, хем хуманно, хем евтино ( патрончето е около 10 стотинки парчето ).Ама нали "наши хора" печелят от кастрацията, хората кучета ги яли!

66

Колинс

преди 5 години

Театарът на абсурда в България достига космически размери. След като стана ясно, че така наречената "държава" не може се постави на мястото им освирепелите роми и всички видове мутри, сега на бял свят излиза и факта, че кормчиите на България не могат да защитят своите поданици даже от 20 подивели кучета и един бесен козел-предводител! Бог да ни пази!!!!!!!!!

65

Анонимен

преди 5 години

Toзи козел беше заснет през декември 2018 да рови из кофите на Младост 2, по крайната улица. Явно е слязал надолу във Въртопо. Крайно време е този парк да се изгради или поне което е останало от него. Артекс завзеха 1/3 от неговата територия със поголовното застрояване на обиколната улица на Младост 2, а от другата страна откъм Дървеница и Малинова долина пак се строят разни коптори и нелегални авто сервизи и морги. Тази останала част да вземат да я направят един парк, че има нужда в Младост

64

Armeec

преди 5 години

Подивял Козел е много опасно животно! По-опасно дори от пощръкляло *** на Герена!

63

Само питам

преди 5 години

Козелът на снимката ли е?

62

анонимен

преди 5 години

E какво искате този КОЗЕЛ или по точно пръч като не е виждал или имал среща с коза ще буйства и ще накара кучетата да му задържат колездача да се освободи от енергията която се е насъбрала у него.Следващият път колездача да си завърже на връзка една козичка и няма да има проблеми.

61

Анонимен

преди 5 години

Ееее ... Хубава работа, ама българска.

60

Munchen_DE

преди 5 години

Какво стана? Нали това щеше да бъде парк с алеи? Беше обещано.Проблемът с кучетата не се решава с десетилетия в тази уж европейска столица. КОЙ допуска да се строят катуни в парковете? Докога? Оставка!

59

За това

преди 5 години

Козела на пастърма,а кучетата в приют плюс дебела глоба на общината,защото е допуснала това! Който е против,нека се разходи в тоя район и може да разбере дали има живот след смъртта,след като го изкорми козела и кучетата го разкъсат на парчета

58

Козел Водач

преди 5 години

Явно козела е лидера на тази глутница!!! Браво на козела

57

Анонимен

преди 5 години

Гледам го репортерчето как маа с тоа прът...има късмет, че кучетата не му обръщат внимание... иначе да са му съдрали гащите... ей, капка съобразителност нема туй момче...

56

Сто

преди 5 години

Да не е расъл в саксия този! Само той ли иска да се разхожда по парковете и улиците. Да си седи вкъщи !

55

Горан

преди 5 години

Много достолепен козел! Какви рога има само! Досущ див козел! Всъщност животното е наистина забележително, доколкото се сещам тоя козльо е млад още... 3 годишен е.

54

Анонимен

преди 5 години

Нищо му няма.Ще си изпере гащите.

53

Анонимен

преди 5 години

Давайте да заградим всички паркове, входа да е само с партийна книжка.