63

Я па ти..

преди 5 години

До Комунист 62 Знаем, знаем.

62

Ти да видиш..

преди 5 години

Май Цветанов че излезе прав за осемте мандата.

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Искаш да кажеш - .. на ефира . Подмазване на управниците и гавра и постановки с обикновенните люде .Удавиха се с собствените си... !

60

Анонимен

преди 5 години

ЗОРЛЕМ МЕ НАКАРАХА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП .То не бе Истанбулска конвенция ,не бе подмазване на Турция и Ердоган ,грабежи ,лъжи ,високомерия ,и за капак направиха ни Световни шампиони но смъртност . Ай сиктир !

59

Анонимен

преди 5 години

Цветанов - най-важният човек в герб е непрестанно замесен в имотни сканадали.Герб се оказаах замесени в политичесик Репресии - Иванчева, Б.петрова, Е.Йончева. ИНтересено защо Цветанов сега не арестуван в условията на Иванчева?

58

Анонимен

преди 5 години

хора замислете се скандалиет - Лиляна Павлова създаде сума ти скандали около санирането. Окраде 3 милиарда. не свърши никаква работа с ВиК и язовирите които бяах в нейния ресор, язоворите си преливаха - сега ще бъде кандидат евродепутат. Румяна Бъчварова даде назад с реформата на нейния предшественик, после сложи любимеца си Боршош да отговаря за НДК и само за седмица плочките се напукаха по време на председателството...сега я правят посланик

57

Анонимен

преди 5 години

Ако съвсем не искате да гласувате за никоя партия - идете и задраскайте "за никоя партия" за да не повишавате активността изкуствено.. Важното е да ударим Герб.

56

Анонимен

преди 5 години

Бойко-ота не е достатъчен - антистестимен вот. Гласувайте за която и да е партия но не и за Герб. не искате да гласувате за Герб - имате БСп.не искате БСп - имате АБв. не искате АБв - имате Ддемократична България. Ако и нея не искате имате разни ЕНчевци и т.н. Въпросът е да смажем Борисов.

55

Анонимен

преди 5 години

Господарите също паднаха от екран. Киро домусчиев купи НОВа и сега само насън ще гледате Господарите. не бяха съвършени, но отвреме -навреме вадеха язвите на обществето.Къде бяхме по свобода на словоот през 2007 - и къде сме сега?

54

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли че Шоуто на Слави пада през май или Юни?много удобно. Милен Цветков заговори за острова на Борисов - спряха му предаването.Виктор Николаев бе заплашен, че ако задаав въпроси " ще му изстине столчето"Отстреляха Светла Петрова със "сеизмогроф" и куп други водещи журналистиа сега искат да свалят и Слави. каквито и грехове да има той, е последният мохикан в българската публицистика

53

баба мара

преди 5 години

боикот на изборите ще храним 750 тунеядци че нашите са ни малко

52

Комунист

преди 5 години

Не гласувам за ЕС

51

Анонимен

преди 5 години

Да бе да! То и на цецка и предричаха победа на президентските, ама после що така стана! шайката оттече в канала!

50

Анонимен

преди 5 години

че псевдопрофесорът Михаил Константинов какво да кажеНали той и цялата му рода са на хранилката на Гроб

49

бай ПЕТКО

преди 5 години

Мишо, професоре, кой прави т.н. прогнози и в чия полза, времето ви И З Т И Ч А нагаждайте с истината ...

48

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ,БСП,ДПС ЩЕ ИМАТ АНТИВОТ 100%ДА ВИ Е ЯСНО!

47

АМАН

преди 5 години

от магистрални политолози и социолози в България !

46

Анонимен

преди 5 години

ГРОБ ще предложи листа с евродепутатите на Истанбулската конвенция като Майдел и Габриел... а освен СДС що не се коалират и с Бат Сали. В Трън целата ромска махала гласува за апартаментите на Цуцо

45

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБОГЕЙОВЕ, известно ли ви е, че госпожа Лъжа осъди десетина пъти господин Честния за лъжите му... Последния път преди десетина дни.

44

ХАДЕС ОТ ГЕРБАВИЯ АД

преди 5 години

ГЕРБ ЩЕ ИНСТРУКТИРА ЕЛЕКТОРАТА СИ ОТ РОМИ И ТЕ С ПРЕФЕРЕНЦИИ ЩЕ НАПРАВЯТ ИЗБИРАЕМОТО МЯСТО НЕИЗБИРАЕМО. КОЙТО Е В СЪЮЗ С ГЕРБ ВСЕ Е УМРЕЛ.