20

до М.

преди 5 години

След като караш по пътя си ППС ( пътно превозно средство) и трябва да спазваш правилата

19

Жоро

преди 5 години

До M.Само ми кажи ориентировъчно час и място къде да те пресрещна. Там ще те оправя.

18

ЛЛ

преди 5 години

Чета коментари от сорта мразя велосипедисти, ама мразя и трафик! Всички велосипедисти си имат и лични автомобили. А сега се сетете какво ще стане, ако вместо колело излязат в града с автомобилите си. Ей, жалки дребни душици сте...

17

Анонимен

преди 5 години

Трябва да бъде санкциониран велосипедиста - успоредно на платното има велоалея

16

шматка

преди 5 години

Хем п.рост хем нагъ.л.На велоалеята му пречели.На пътя му пречели.Тоя е от тшя на които все някой им пречи и все другите са виновни.

15

M.

преди 5 години

До ЖороНе карам по пътищата, а през паркове, алеи и междублокови пространства. Не се бутам при шофьорите, които нямат култура какво е велодвижение, но пък нямат против да се возят покрай каруци. И ако искаш ме характеризирай като "***", твоя работа, но аз стигам където искам бързо, тонизиран, здрав и весел (понякога леко фиркан). А вие всяка сутрин и вечер абортирате в задръствания. :)

14

Велоергометър

преди 5 години

Много ми е забавно как щом някой е велосипедист - веднага му лепват епитети че е я гей, я веган, я ***. Да ви е хрумвало, че на някои хора им харесва да се придвижват с колело (освен всички хиляди други екстри на този вид транспорт)?

13

16

преди 5 години

След милионите похарчени за вело алеи и неудобствата, които те създават за останалите ползватели на пътя, е мега нагло е да се кара извън тях. За съжаление 11 е прав - харесва ли ни или не, велосипедистите са над закона. Ако в това ПТП участваше мотор или автомобил, щеше да има Акт за водача.

12

Жоро

преди 5 години

До M.Е очевидно ти си от кaпутите, заради които страдат и съвестните велосипедисти. И да те светна - закона за движение по пътищата важи за ВСИЧКИ участници в движението.

11

Анонимен

преди 5 години

Ей, колеларчета мамини сладки, имате в тая отсечка перфектна велоалея, само бой ви оправя вас, джендърите на пътя се наричат колоездачи! НАЙ - НАГЛИТЕ, няма мотористи, няма таксиджии, няма БМВсти!

10

M.

преди 5 години

До ЖороE Жорка, аз ако исках да карам по ЗДвП щях да карам автомобил, не колело. Колелото е бомба, защото никой не те следи, не те санкционира, можеш да си къркаш и чадиш и освен всичко друго си по-бърз от капутите в колите, особено в час пик. Един вид - намерил съм му цаката, вие се ядосвайте колкото си искате.

9

Жоро

преди 5 години

Велосипедистите правят повече нарушения от шофьорите и пешеходците, взети заедно. Показват пълно непознаване и/или незачитане на правилника, а служителите на КАТ ги толерират. Това им създава чувство на безнаказаност, което води до случаи като описания. Карал в бус лентата, защото така му било удобно. Това какво означава?Че собствения му комфорт е по-важен от този на 30-40 пътници в автобуса?В никакъв случай не оправдавам и действията на шофьора, но КАТ трябва да вземе мерки срещу велосипедис

8

Ха-ха

преди 5 години

Тия с колелетата нямат място на пътя. Да си карат в парковете

7

:)

преди 5 години

Ааааа, той показвал средни пръсти на шофера преди това, после се чуди защо е на земята. Карат като ***, пречат на движението - типичния БГ разбирач, който има само права и все другите са му виновни.

6

х

преди 5 години

и аз не понасям велосипедисти, създават предпоставка за ПТП в опита да ги заобиколиш, мислиш ги, съобразяваш се, нагли са, нямат място на пътя

5

Анонимен

преди 5 години

По принцип от векове е известно, че от който нищо не става, го правят или шофьор, или милиционер.

4

Анонимен

преди 5 години

Да бе, нарочно те е блъснал...като ти зарасне тиквата, ходи пак карай в бус лентата на юруш

3

Един

преди 5 години

Аз съм велосипедист. Това да има велоалея и да караш в бус лентата, да показваш среден пръст на шофьора си е за засечка. Следващият път си карай където ти е мястото... Или най-малкото като не караш там, не раздавай пръсти.

2

Анонимен

преди 5 години

Това, което се вижда на заден план е велоалея, той нашия карал в бус лентата. Аман от тия велосипедисти наркомани, дето все друг им е виновен.

1

Див Петел

преди 5 години

От личен опит знам, че шофьорите на автобуси и камиони нарочно притискат колоездачите към бордюрите, независимо дали е празен пътя или има трафик. Прави им удоволствие да се гаврят с велосипедистите. Имат чувство за безнаказаност и все едно са господари на пътя като движат с 10 тона ламарини. На всички такива злобари пожелавам децата им да станат запалени велосипедисти.