31

анонимен

преди 5 години

съдистичния терорист има думата?!? Двойния стандарт личи от космоса. управниците/ за сега/ на света си им личи арабс. произход, своя кръв ни натресоха и имат пристрастия към тях

30

муспи

преди 5 години

Синедрионът го обяснява: На диваците им писна вече от белите!

29

Въпрос

преди 5 години

До Анонимен 18Ама ти сериозно ли считаш наивни западняците? Мислеха, че внасят евтина работна ръка, ама собствената им алчност им изигра лоша шега и сега се връща като бумеранг към тях. Защото има духовен закон за причина и следствие , а той действа, искаме или не.

28

Реплика

преди 5 години

До Анонимен 26Интересно защо преди отиването на "цивилизования бял човек" в Африка хората с много меланин в кожата както казваш не са били нито гладни, нито болни, живеели са в хармония с природата, както индианците в Северна Америка. Проказата за този континент идва от колонизаторите и тяхната алчност за чужди ресурси, която е още по-силна днес.

27

Анонимен

преди 5 години

Хората с прекомерно много меланин в кожата са пригодени да живеят в Африка и на подобни географски ширини. При продължителен живот на по-слабо греене на слънцето те получава депресия и други психични откланения. Не случайно голяма частот новодошлите мигранти страдат именно от т.нар. амок и извършват известните и неизвестните ни зверства.Не може да се пренебрегва еволюцията. Европейците са се приспособявали към климата в този континент повече от 50000 години.Към мигрантите внимателно и с любов!

26

Управия до шия

преди 5 години

Хюсейни посягал на деца, ама пак си кара автобус и то с деца. Много ред в тая Италия.

25

Анонимен

преди 5 години

Много мюсли с акъл като на скарида са надошли в Европата и искат да живеят като бели хора, но не могат нито да учат(щото исляма им забранява да учат естествени науки, например Ердога изхвърли теорията на Дарвин от училищата) нито да работят като бели хора(те вродено са със забавена обмяна на веществата(), което ги прави мързеливи. Не съм расист, но трябва да се съобразяваме с физиологичните особености на прииждащите гладни орди на исляма и да им създаваме условия за живот в Африка и Азия.

24

Анонимен

преди 5 години

Тоз е искал да исгори 51 деца и придружаващите към децата за които те са отговорни,още имал нож и пистолет да оказва заплаха с психологически натиск за подчинение,приготвил си кабели и бензин за пъкленото си изпълнение,че още блъснал кола с дете и родител,снимал бил видеоматериал да го представи за разглеждане в ютуб,а имал ли е тези умения за вълк единак както го описват,а в ислям вярвал и резултат имал деца по места в 2 държави,що за бракове,тоз е терорист-радикалрелигиозен-националсоц-расист.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен20А за десетките *** които взривяват невинни по улици и площади из цяла Европа защо не говориш? 2 пъти християни ви платиха с вашата монета и сега вой, а иначе... а, в реда на нещата си е. То не бяха Коледни базари, то не бяха редакции, то не бяха гари... че чак до тоя в новината горе.

22

Брейвик

преди 5 години

До анонимен 20.Вземи поне да ми прочетеш,защитната реч.Брейвик убива събрание на младежката организация на норвежкото Дпс.В защитата си обяснява,че тази страна е създадена и защищавана от тяхните деди и е християнска държава.Предупреждава,че ако продължава така до 20/30години Норвегия ще стане мюсюлманска държава.

21

Шимон

преди 5 години

Бела италианка црън сенегалец.Продукта две црьни "италианчета" и какво ще ги търпим ли?!Да искат искат юмрук в зъбите!

20

Шопо

преди 5 години

Бай Ердогланоглу какво мисли по въпроса ??? Ще наказва ли атентатора ? Или ще му се размине щото е мюсли ???

19

Анонимен

преди 5 години

Что не пишете за евреи-терористи,в това число Брейвик от Норвегия и последния от Н.З.? Брейвик нападна антисемитския митинг,а не имигранти.И си е добре,не лежи в затвор,там излежава друго лице,Бревик идва в затвора ако трябва да се покаже на някой журналист.Така и Н.З. евреин ще прави. Искат да скарат христиански свят с мусульмански и да гледат ползата..Паси знае..Крим също подготвят за нова земя на евреи,там и досега ги е имало доста..

18

Анонимен

преди 5 години

Едно време кви италианци имаше....

17

Анонимен

преди 5 години

Тая либерстия няма нищо общо с никакъв евроатлантизъм и каквото и да е подобно нещо. Това е пребоядисан болшевизъм и фанатичен интернационализъм. Вината на западняците е, че след падането на стената решиха, че със левия сатрапизъм е свършено и спряха да се борят с червените в собственото си общество. Преди да се усетят те завладяха правителствата и внесоха нов пролетариат от Азия и Африка. Сега западните цивилизации просто плащат цената за наивността си.

16

Анонимен

преди 5 години

Аз бих запалил автобус, защото твърде много хора се раждат в Африка

15

Анонимен

преди 5 години

Ислямът е зло!

14

а те са хиляди

преди 5 години

Мозъка на един емигрант.

13

БПФ

преди 5 години

До ДоктораАко белите държави им спрат финансовите помощи, даренията на храни, на лекарства, на ваксини, тия ще *** като мухи !!! Но на някои и това им е малко - че ги храним там - и искат да ги доведат в Европа, за да ги храним в домовете си и разбира се - да им търпим безропотно диващините.

12

Анонимен

преди 5 години

До Milano centraleЕ, как защо ги пускат? ООН се опитва да наложи пакта за миграция. Още предишните италиянски правителсвта бях хулени и притискани от Франция за преградите пред мигриращите. Видяхме какво стана когато отказаха да приемат кораби на пристанищата, или правеха спънки на корабите на разни"природозащитни" организации.