43

Анонимен

преди 5 години

Вива Орбан!

42

тя

преди 5 години

Защо от ЕНП се плашат от различно мнение ! Няма никаква свобода ! Хванати сме за гърлото от източния блок и ха гъгнеш , ха санкции ! Простотия до шия !

41

Скоро

преди 5 години

До Мда: Абсолютно! Сорос е илюминат и целта им е да промият Европа и да я ислямизират.. На мен ми е много интересно друго защо Католическата църква мълчи по въпроса с Ислямизацията в Европа? Защо не брани така яростно вярата като в средновековието където изби 20 милиона интелигенция и истински духовници?

40

Анонимен

преди 5 години

Как Европейска Народна Партия и част от нея ФИДЕС най-добре се справя как Народна партия с народната си политика и програмата за народа си,те пък взели,че замразили членството й,ще плаща,а ще няма право на глас,без да гледат и огледат неоправията на други що се пъчат за таквиз в програмите си и политиките си народни,уж за народа,а тесни,че още се цепят на леви и десни,червени и сини по спектър,а ако се подредят по спектър от миналото как се развило народните партии са в самия център,а не десни.

39

Анонимен

преди 5 години

ФИДЕС защо не се присъедини към блока на Европейските консерватори, където си й е мястото?

38

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД ОРБАН ПОЗНАЙТЕ,КОЙ СЛЕДВА?

37

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 34 Човекът спасява страната си. Защо смяташ, че всички, подобно на нас трябва да свалят гащите си?

36

Анонимен

преди 5 години

ДО 34ИСТИНСКИ ДУМИ, БРАВО ЗА ТОВА,КОЕТО НАПИСА!

35

Анонимен

преди 5 години

До 34 Анонименежедневното дрогиране е изгладило мозъчните ти гънки другарю Гендар Сороски

34

Анонимен

преди 5 години

Тук няма да прочетете новината, че Турски Поток е вече на сушата на турска територия и се свръзва към турската газова мрежа

33

Анонимен

преди 5 години

Руската гнидa Орбан и партията му Фидес изхраваща се с рубли ги вкараха в европейския фризер. Сега кой ще руши ЕНП и ЕС? Може би Бойко ще натоварят с тая отговорна антиевропейска задача от Москва. Само че Бойко е много страхлив, страх го е от студа страх го е от замразяването както на членството така и на еврофондовете. Нали знаете че който плаща той поръчва музиката, само че оркестъра на Орбан е застанал на грешнния площад, изгониха да свири на Червения площад където му е мястото.

32

АнонимеН

преди 5 години

КОЙТО Е С КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ Е ВРАГ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И СЛУЖИ НА ДЯВОЛА!!!

31

niki

преди 5 години

Унгарския Бойко, какво толкова му харесвате не разбирам. Същия мазен лъжец, същите похвати, същата липса на топки в реалния живот, а на приказки е повече супермен и от наш Боко...

30

Орбане

преди 5 години

Добре ти я вкараха тая кубинка в зъбите. Сега помълчи малко. Всъщност не се обаждай повече.

29

Анонимен

преди 5 години

До Мда 28Ха-ха-ха.........как на "КОГО СЛУЖИ енп"........на меките китки, на КОГО другиго!!!! Хи-хи-хи-хи.......и тия тръгнали да се дръвчат на руската армия!!!! Боже, Боже...........я по-добре да свалят ДОБРОВОЛНО чоропогащниците......

28

Любопитен

преди 5 години

До АнонименДа не би Заев да е българолюбец?Ако е такъв,старателно го прикрива с гадни номера...

27

Мда

преди 5 години

Оказва се,че най-големия проблем за ЕНП е отношението на Орбан към имиграцията и Сорос-две доказано вредни за Европа неща!Пита се в задачката-на кого аджеба служи ЕНП,щом това им са приоритетите?????

26

Анонимен

преди 5 години

да припомня на хората - не се връзвайте на руските хибридчици, които възхваляват мекерето на путин! той укрива в момента българомразеца груевски от справедлив процес в братска македония!

25

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен"Орбан отива в ПЕС,където му е мястото!"Знаеш ли въобще какво е ПЕС-тия са по-големи *** и от ЕНП.

24

Анонимен

преди 5 години

ОРБАН ОТИВА В ПЕС,КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО!