21

Само гледайте

преди 5 години

Да не се скъсате от преместване! Няма какво да стягате, НЕуважаеми ми останки от набедени патрЕотчета! Нали си знаете къде отивате? На бунището естествено, където ви е мястото!!!

20

Анонимен

преди 5 години

ВМРО се видя какво вършат - с новата формула съсипаха пенсиите, вместо пенсии да има за самолети.Най-добре да се коалират с коалиционния партньор СДС...гроб. Или с ДПС, то Джамбаз е турска дума.

19

яне сандалски

преди 5 години

не моем да разберем северномьнкедонските шпиони защо и кой ги осинови за сметка на бедните български пенсионери

18

ВМРО

преди 5 години

Политически труп са ВМРО, съюзиха се с ГЕРБ, излъгаха избирателите си.Едно гласуват в ЕС, съвсем друго говорят в БГ.Нагледахме се на ПРЕДАТЕЛИ.Да си ходят, първо да върнат парите от огради, фърчила 2 милиарда, договорът с Македония.Да се махат тези предатели, съдбата им е като на всяка продажна марионетка, докопала се временно до властта НДСВ, РБ, ОДС, СДС, Атака, Воля.Ако ще голи хора да кършат и челни стойки да правят, се тая.Политически трупове.

17

Димитър

преди 5 години

Догадки и въпросителни ще има до официалното откриване на кампанията.ВМРО и сами бих излезли с гордо вдигната глава,ако проведат добра кампания,не правят гафове и запазят електората си.А и чрез тях в ЕП за България ще има една по различна перспектива.Особено ако се поналожи този консервативен модел за Европа,който да промени моментните извратени идеологии.

16

Анонимен

преди 5 години

12 - това просто не е истина. Благодарение на обединените усилия на Джамбазки и Ковачев, Албанците признаха българското малцинство в Албания. Джамбазки ходи ив Сърбия и принуди сърбите поне на теория да признаят някои права на западнопокрайниските българи, алармира българската общественост за Инстанбулсаката конвенция и въпреки лъжите на Сидеров е гласувал срещу нея - има протоколи.точно Джамбазки е един от малкото хора които вършат нещо.

15

Смешни

преди 5 години

Достойни за съжаление, никой от кандидат политиците не издигна платформа: Референдум за излизане от НАТО - без оръжия и военни съюзи на територията на БГ. Референдум за "Еврото" - не искам евро. Изчистване на мъртви души - един милион.Премахване на сградна инсталация и парно според квадратура. Ток само от Козлудуй, другите като станат конкурентни на Козлудуй моля.Не на ИК и на емигрантите. Таван на печалби - храни, лекарства, парно, ток.Договори за концесии-публичниЗа кого да гласувам?

14

И в двата

преди 5 години

Случая- губят всичко! Нищо няма да им помогне! Приказката свършва- шут в дирника. Следващия,моля!

13

До 13

преди 5 години

А какво направи За шофьорите и срещу ... набези. Абсолютно нищо, само празни приказки.

12

Анонимен

преди 5 години

Умрял кон не рита!

11

Анонимен

преди 5 години

До НикогаТой яхва наболели теми преди избори и нищо не върши............ а кой друг застана на протеста на шофьорите ни в брюксел? и кой друг се осмелява да каже думата***, и да говори за диво тиите им ?

10

Никога

преди 5 години

Няма да гласувам за Джамбазки. Той яхва наболели теми преди избори и нищо не върши. Така беше и преди президентските избори.,когато кандидат беше и Каракачанов. През 2016 г.,когато бежанската вълна беше в своя пик, ВМРО направи протест в "Овча купел" и обеща преместване на бежанския лагер. Сега сме 2019 и лагерът още си е там.

9

Анонимен

преди 5 години

аз ще гласувам за Ангел Джамбазки ! не знам с какво ви пречи, но ако не е той, не само ще храним цял живот , но скоро ще живеем в техните гета, а на тях ще им се строят "социални "жилища.

8

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки става, криво-ляво... Понякога се сеща, че е българин, за разлика от почти всички "наши" евродупетати! Всъщност има само още един, който може да мине за българин!Обаче за Шкембе войвода, подобни неща не могат да се говорят - правеше се на българин, докато беше извън управлението! После много бързо забрави...Пускай водата да се оттекат...

7

Анонимен

преди 5 години

Взаимно ще се прекарат и няма да влязат чуждите милионери в европарламента. Това е най-важното решение. Ще се изчисти от толкова много боклуции. ***, още поне 4-5 отпадъка и доносника ще напуснат.

6

Анонимен

преди 5 години

Карадайъ или Каракачанов - все едно.

5

питане

преди 5 години

Ангел Джамбазки от ВМРО не беше ли един дето говореше срещу останалите си колеги от ОП (НФСБ и Атака) в Европарламента????

4

????

преди 5 години

Ангел Джамбазки от ВМРО не беше ли един дето говореше срещу останалите си колеги от ОП (НФСБ и ВМРО) в Европарламента???

3

морски

преди 5 години

тиа да си ходят у северна мънкедония стига са ни източвали бюджета

2

Факт

преди 5 години

Патриотите като коалиция имаха малък шанс да вкарат евродепутат.Поотделно-0(нула).