14

Анонимен

преди 5 години

Това е за доклад до ЕНП.

13

директор

преди 5 години

А какво става с тези, които не получават помощи, но децата им допускат отсъствия??

12

Повредиха децата

преди 5 години

Затворете всички училища и детски градини подава охраната на България. Децата са тероризирани еже секундно с тежко терористична дигитално холограмна видео техника снабдена с грип и СПИН деструктори и активатори..Няма неповредено дете.Техниката е закупена от терористи с ограбени от народа хиляди милиони живи кървави евра, ВЪПРЕКИ ЗАБРАНАТА НА КОНСТИТУЦИЯТА чл32,чл29 и чл 28.

11

до 71

преди 5 години

Всяко едно малцинство на територията на ЕС е под специална законодателна закрила и се наблюдава под лупа от ЕС--както знаеш ЕС-законодателството е НАД национално...разбирам ви идеите какви са ,но вие не разбирате ,че първо трябва да се излезе от ЕС и тогава да си твориш закони против малцинството. да им ограничиш раждаемоста ,да ги вкараш с тоягата в у-ще .....в момента всички тем подобни предложения са популизъм/ предизборен/ празни приказки ,алабалистика , да се раздвижи електората....

10

Анонимен

преди 5 години

Тези закони директно са против ,,ромската раждаемост,, и понеже няма как ,,ромското семейство да изпрати 7-те си деца едновременно на у-ще -те даже нямат пари да ги нахранят и облекат, камо ли да ги пратят и 7-те на у-ще---ще трябва да имиграт ! Да ама западняците вече са ревнали и ще ни обяснят вежливо, че така не може...а и тези деца какво ще правят на у-ще без дрехи и учебници--учителите ще станат хахо и ще напуснат за нула време те са у-ли не укротители--това са мъртвородени закони...

9

Анонимен

преди 5 години

Целта е родителите да стимулират децата да учат.................че те си ги учат в къщи : да крадат по улици, по къщите и дворовете на старците, по автобуси и трамваи.....да просят тук и в чужбина, да мамят бабите по телефоните, да си купуват дипломи за 8-ми клас, шофорски книжки, ТЕЛК-решения..............."електората" се е изучил без да губи време в у-ще.

8

Анонимен

преди 5 години

Гроб от години се чуди как да направи децата по-***, това е мярка в тази насока. В класа на детето ми има **** (4 клас) не познава буквите. Трябва да е там, независимо, че пречи на останалите, тормози по-слабите психически и физически. Това е целта на гроб и цялата тая толерастия - тотално затъпяване

7

Анонимен

преди 5 години

Тук от време навреме един дава много разумно предложение - детски надбавки за всички деца, но да не се изплащат ежемесечно, а да се приспадат от данъците.Който не плаща данъци, няма да получи надбавки!Стига вече управляващите са хрантутили тър_теи и техните безбройни деца с нашите пари, изкарани с честен труд!

6

Анонимен

преди 5 години

Важното е да бъдат стимулирани онези,които искат да учат и да не се дава възможност на останалите да им пречат.Защото утре развитието на държавата ще зависи от образованите.Не ми е ясно защо не те са в центъра на вниманието и грижите на властимащите, а вместо това се чудят колко усилия, финансови средства и всякакви старания да положат, за да докарат в класните стаи същества,които утре ще са излишният товар на обществото, а днес нямат намерение дори азбуката и таблицата за умножение да научат!

5

Анонимен

преди 5 години

С тази мярка не се решава абсолютно нищо. Просто ще бият и учителите наравно с лекарите, за да не пишат отсъствия. По-умните и сега така действат

4

Анонимен

преди 5 години

Да бе ?ГЕРБаджиите ще спрат на ци .г.ан.ите парите ,на куково лято . Чакайте писмо от рая . Или ада .

3

Владимирова

преди 5 години

Интересно ми е каква санкция се предвижда за отсъстващите, които се водят "заможни" и не получават детски надбавки, те също бягат от часове? Учител съм в малко градче и не получавам детски за моите деца, а и установих, че почти половината деца от моя клас също нямат право на тази екстра. И страшно дразни, че се опитват да сплашват с отнемане на несъщесвтуваща за голяма част от българските деца привилегия, а именно - да получават ДЕТСКИ надбавки в собствената си държава.

2

До-властта....

преди 5 години

Във- двора, ще-бъдат,...Строени, със- бащите,....Корана, не- се- шегува......

1

Анонимен

преди 5 години

Детските отиват за цигари и акциз, ДДС. Връщат се обратно в бюджета. Не ги спирайте, ще докарате по-рано чаканата икономическа криза.