4

Гост+

преди 5 години

Караджич, да речем, е избивал и ще бъде наказан. А тези, които пряко или коствено са виновни за смъртта на стотици хиляди мирни иракчани и сирийци за последните 20 години кой ще накаже? Знаете ли, че санкциите и последвалите събития в Ирак са виновни за смъртта на половин милион деца? - повече отколкото жертвите от атомните бомби над Япония. На този въпрос Държавния Секретар Мадлин олбрайт отговаря: "Ние мислим, че цената си струваше". Та пак да попитаме, а другите виновни кой ще накаже?

3

Българин

преди 5 години

Мир!

2

Анонимен

преди 5 години

Живеем във времена,в които нормалните хора искаме да живеем спокойно и без войни.Всички,които подкрепяте този изверг,избивал и заравял в общи гробове мирни жители,сте виновни за войните по света!Нормалните хора искат да живеят в мир и разбирателство без значение на раса,цвят и религия.Хора,помогнете да създадем един мирен свят за децата си!

1

Анонимен

преди 5 години

Историята ще отсъди кой крив, кой прав. За мене Караджич е герой и ще му бъдат издигнати паметници след време. Ще мине време и това ще се случи, поменете ми думата. На подсъдимата скамейка трябва да е Меркел, тя съсипа и предаде Европа!