28

Крали Марко

преди 5 години

Трябва да има жълти жилетки и в България. Да я запалят тая държава веднъж завинаги. Грабежа никога не свършва. Никога. Вместо да се вдигат доходите във всички направления ,те обратното ги намаляват. А тия да ги махнат от властта за винаги.

27

Анонимен

преди 5 години

На байГаньо,сега пък бизнеса му бил виновен,че не му е внасял осигуровки!!!Ами ти що си мълча бе пич,що си му работил без пари и осигуровки?Щото си алчен,щото си неграмотен и некъдърен да работиш нещо друго или и трите заедно?

26

С

преди 5 години

До бъдещ пенсионерЗа съжаление такава е действителността. На този фон контрастират герберските министри, к. се подвизават като имотно брокери.

25

бъдещ пенсионер

преди 5 години

Политиците и богатия елит да се огледат в народа си. В смачкания, болен, беден, беззъб необразован народ. Този народ е огледален образ на вашия морал и интелект. С този пенсионен модел ще създадете още от същото. И вие го знаете и бъдещите пенсионери го знаят.

24

Анонимен

преди 5 години

Хубав ми е апартамента в кв.Изток-широк и просторен и най -важното евтин.Без пари ми легна начи! И акансьора е бърз и тих,гаражите се само два ама пак бива не е като без хич.А за пенсиите -е..л съм ги.

23

Анонимен

преди 5 години

Каква стана тя. Тези, които се пенсионирахме преди нова година, нямахме право да избираме по изгодния коефициент и по изгодната за нас пенсия. Сега можело да се избира. Кашата и несправедливостта става още по голяма....

22

Анонимен

преди 5 години

22 Иска ти се да не е вярно но е факт. 2019 година бюджет пенсии е 9.6 милиарда лева, бюджетна субсидия 3.8 милиарда лева или или близо 40% не стигат така че НОИ няма как да се отделят.Лошото е с такава неадекватна политика ще става още по зле!

21

Анонимен

преди 5 години

Това за субсидиите не е точно така. Нека пенсиите да се отделят и с тях да се занимава НОИ. Всички останали плащания да са си ангажимент на социалното министерство. Сега е голяма каша. Ама така им изнася, колкото по-голяма е кашата, толкова по-лесно се краде.

20

До 16

преди 5 години

Пич всичко това което го пишеш не е излишно, но е чиста проба популизъм че, парите щели да стигнат за всичко което си написал. Справка бюджетът на НС за целият му мандат е около 150 милиона лева,годишните субсидии на партиите са около 45 милиона, а само бюджетната субсидия за пенсии 2019 ще бъде около 3.5 милиарда лева,така че сметките ти не излизат доникъде!

19

Анонимен

преди 5 години

Не съм в състояние да се сетя, какво може да се очаква от човек, който дори няма здраво семейство, а да не говорим, че е прочел само една книга и то е прескачал страници, защо е бързал да рита мачле на улицата.

18

Анонимен

преди 5 години

Цветанов и Борисов нямат тия проблемиТе не чакат на пенсияОсигурили са и правнуците

17

Анонимен

преди 5 години

Ха, ха, ха.......... ха. Тия всичко ще си кажат! Тоягата и само бой по картините нагли. Няма спасение иначе.

16

Анонимен

преди 5 години

Ако със закон се забрани съществуването на повече от 2 партии, ако се ограничи тяхната издръжка, ако се намали с 50% съставът на депутатите и се въведе образователен ценз, ако се въведат една малка част от социалните мерките, които В. Орбан въведе в Унгария, ще има достатъчно пари за пенсии, здравеопазване, образование и т.н. Защото приказките за допир до огъня и подобни, са гавра с достойнството на българите и с желанието им да водят съдържателен живот!

15

Анонимен

преди 5 години

Министър Петков нали "волята" на Министър-председателя "слънце" беше да не се допуска ощетяване на нито един кандидат пенсионер.И сега какво разбираме щяло да има само гратисен период от 3 до 5 години, а останалите които им предстои пенсиониране след това няма да имат право да избират по коя формула, да бъде изчислен индивидуалния им коефициент.Питам защо?

14

Мда

преди 5 години

Пустите му пенсионери-изядоха на Баце паричките!

13

Гнус и отврат

преди 5 години

Ей сега по БТВ дадоха огромните палати, които са си купили Цветанов и Цачева. Нямало пари за пенсии, а?! Отвратително и гнусно.

12

софия

преди 5 години

До9. Пишеш си свободно сега. Но ако беще соца. Не чакаше Белене за такова питане 1950г.Така комшията питал 1950г. Какво става с фонда и никой него вял повече.

11

ай сиктир

преди 5 години

Пак започнаха да трият неудобните коментари дано един ден когато стане време и вие да се пенсионирате да не получите нищо само това ще ви пожелая.

10

Гербераст-крадец

преди 5 години

Компенсират герберастките си кражби, като посягат на бедните пенсионери. Нямат напълване керберастките им корумпирани и крадливи търбуси. Отврат.

9

Анонимен

преди 5 години

Пенсионият фонд го откраднаха Борисов и Дянков още през 2011.Също и Сребърният фонд.