45

Анонимен

преди 5 години

Е ТОВА Е ДА СИ СЕ РОДИЛ В ГОРАТА НА СЕЛО,НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕШ И КОЛКОТО ПАРИ ДА ИМАШ КОЕ Е КРАСИВО И КОЕ НЕ!

44

Анонимен

преди 5 години

А колко е депутатската цена?

43

Анонимен

преди 5 години

е как Кой?Гошка ще го купи бре!!поне нейните пари спечелени от тотото,ама ,ако тука някой го купи..а кажете ми с ква работа бре ще да ги е спечелил тия 6 милиона??.питам просто..

42

ЦОЛЕ

преди 5 години

ТОВА КОЛКО ЦЕЦОВИ АПАРТАМЕНТА СА!?

41

Присмехулник

преди 5 години

както е добре известно проблемът не е в парите, а в количеството им. който купи този имот за толкова пари, ще му трябват поне двойно повече за да приведе този архитектурен кошмар в място удобно за обитаване. инак в момента там може да бъде настанен зоопарка. животните и най-вече маймуните ще се радват на този палат...

40

Анонимен

преди 5 години

мислех да го купя с великденската си надбавка, ама много кичозно,бе ! ще ми се смеят и кокошките. я по- добре да си купя един козунак и с останалите до 40 лв. да си платя водата.

39

Анонимен

преди 5 години

Че, то ако имах почти Три Милиона ??? за този кич ли щях да ги дам, бре???Щях да си купя един апартамент за 100 000 ?, да сложа 100 000 ? в швейцарска банка, а с останалите да обиколя света и да се наслаждавам на живота..., ех, мечтиии!-)))))))Ама, то "Гладна кокошка - просо сънува", че и мойта работа!-)))))

38

Само питам

преди 5 години

Пари на вятъра ли са специалната стая със специалната брава, след като намериха диамантите?

37

Анонимен

преди 5 години

Ако никой не го иска, Горанов може да се нанесе да живее в него безплатно.

36

Анонимен

преди 5 години

Егати и кича!!!Истината е, че когато на един селянин и мутра дадеш пари, ще ти направи кич.Ако на стойностен и умен човек дадеш същите пари, ще ти направи нещо красиво, което да радва и цялото население и да допринесе за целия облик на града - като обществена сграда, хотел, дори и офис сграда.

35

WNIMANIE

преди 5 години

За Държавата не се заеме с Имота - има комисия по незаконни доходи , има Съд .Сега какво се получава - Частен Съдия от Частна Фирма , обявява Имота за близо 6 милиона лева със задължение към Държавата за 2 милона лева - няма да се явят кандидати цената ще се свали до 2 милиона лева - но тук е Скелета на Корупцията - Частна фирма ще прибере тези 2 милиона като разходи по делото , и държавата не само няма да получи нищо , но ще дължи още 1 милион по Договора за изпълнение .Та така скъпи приятели

34

Анонимен

преди 5 години

Това са хора които си помислиха че са по силни от държавата.В краят на краищата.каквото им беше дадено,ще бъде върнато.Олигарси от руски тип.Никой не е по-голям от Държавата и законът.Срещу държавата и ,,натопорен ***'' не се върви,и единственото което можеш да направиш,е да се наведеш до край.Дано се пооправим поне малко,не останаха хора вече,никой на никого не вярва,дори и на институциите вече.

33

Анонимен

преди 5 години

До 276-7000 бона... Ко? Нали си милионерче?

32

Анонимен

преди 5 години

Бая важни хор бяха настъпани.. Властимащите да внимават, че като не с Властимащите, ке стане лошо.

31

Анонимен

преди 5 години

Ot gerb moje njakoi da go kupi te sa milioneti

30

Активист на БКП

преди 5 години

Още не сте ги осъдили и продавате !!! Ама избори идат,пари трябват...

29

ШибиРиби

преди 5 години

Ще го купя и на момента ще го опаша с шнурове и динамит. А белия роял ще го нарежа на парчета. Мноу пара гърлена на вятъра мноу

28

Анонимен

преди 5 години

Цвъки може да ми намери и по-евтин...

27

Анонимен

преди 5 години

Предложете имота на Баневи на някой от ПП "Стотинка", т. е. Герб. Може и на самия Бойко Методиев да го предложите, но той едва ли има толкова пари. Раздаде си ги на пенсионерите за Великденски добавки. Възможно е да си ги е дал и на американците за изтребителите или пък за изплащането на облигационния заем.

26

Georgiev

преди 5 години

Бих го взел, но после ще ми е много труден за чистене :)