92

Правда

преди 3 години

Международния съд на ООН и А-я по правата на човека,ЮНЕСКО ЕС отдавна са ислямизирани, противозаконно подкупвани и заплашвани с убийства семействата им ако не гласуват противозаконно в полза на ислямските терористи,вместо да защитят правата на техните невинни жертви, които и досега са избивани както евреи християни,кюрди.. земите им окупирани и ограбвани като Израелската земя от ислямски терористична групи като Палестинска автономия, присъдите им са нищожни по закон и Бог ще ги отмени и въздаде

91

убийци

преди 5 години

ООН слуги на убийците Нато и Америка на деца в Югославия.От къде на къде Хага ще съди хора по света?Има си сръбски народ,той има право да съди.Българи,вън Нато от България!

90

Русомраз

преди 5 години

Путин е следващият!

89

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен77 Феновете на сръбскоруските кръволоци да върнат паспортите и да им се забрани,да пътуват на запад.Марш в Русия!

88

Анонимен

преди 5 години

За самкциите и войната в Ирак е виновен Саддам.

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен80 Криминални,убийци,какви национални герои бълневаш.Н авсички делиликоета душат на кръв и плюят НАТО и ЕС,да им се отнеме правото,да пътуват на запад.

86

Анонимен

преди 5 години

С тази присъда бе признат геноцидът в Сребреница и някои села в СР/БИХ,с което се поставя под въпрос произхода на Сръбска република,която сега става творение на геноцид."Геноцидна творевина",както я нарече един сръбски поритик,изпаднал в немилост за тези думи.

85

Анонимен

преди 5 години

40 години си бе също доживотен затвор,защото Караджич е на 70 и едва ли,щеше да доживее докато изтекат.Разликата е,че с доживотен няма да има право да ги намали и излезе по-рано.Оше повече,че съдът допуска само едно обжалване,а сърбите вече го изчерпаха,като обжалваха първата присъда от 40 години.Все пак,той е жив,а десеткитехиляди жени,деца,мъже,няма да се върнат.За много от тях,Сърбия не казва,къде ги е погребала?!Важното в присъдата е,че се утвърди геноцидат в Сребреница,който Белград отрича.

84

Гост+

преди 5 години

Караджич, да речем, е избивал и ще бъде наказан. А тези, които пряко или коствено са виновни за смъртта на стотици хиляди мирни иракчани и сирийци за последните 20 години кой ще накаже? Знаете ли, че санкциите и последвалите събития в Ирак са виновни за смъртта на половин милион деца? - повече отколкото жертвите от атомните бомби над Япония. На този въпрос Държавният Секретар Мадлин Олбрайт отговаря: "Ние мислим, че цената си струваше". Та пак да попитаме, а другите виновни кой ще накаже?

83

до 83 84 85

преди 5 години

първо БГ-тата ще се ометат обратно към азиатската дупка от която са изпълзели преди 13 века !

82

Сат

преди 5 години

Пичoве, някой може ли да ми каже или да даде линк на сръбската песен за Караджич, дето Терант я пуща в колата? Много е яка. В едно ауди днес я чух на една бензиностанция в Сандански, но докато изляза и момчетата потеглиха. Ще съм благодарен ако някой прати линк!-*** нещастен, толкова ли не можеш да ползваш Гугъл? :))Тази няма да ти пратя, но мога да ти дам линкове за една дузина хърватски, искаш ли Ustaski becarac? Може и прсните за Владо Черноземски или Мара Бунева.

81

Xxl

преди 5 години

При разпада на Югославия, сърбите най-първо се опитаха да задържат със сила Словения. След това Хърватска, след това пламна войната в Босна. След Босна, сърбите продължиха с айдуклъка и разбойничеството и решиха да отнемат автономията на Косово, загубиха го логично, загубиха и Черна гора, ....време е да загубят и Санджак и Воеводина! Просто сърбите с наглост са заграбили прекалено много територии от съседите си! А Караджич си е престъпник от всякъде и доживотната присъда му е много малко!

80

Анонимен

преди 5 години

Слава,Богу че българите изчезват,като нация!

79

До турчин

преди 5 години

Ти на мен няма да ми обясняваш какво да уча. От теб нищо няма да помня и въобще не ме интересува каква помия се излива от миризливата ти уста. Хващай пътя и да те няма! В турция ще умничиш там какво да учат. Какво правиш тук при лошите и кръвожадни българи?

78

До турчин

преди 5 години

Взимай си османската империя, заври си я където слънце не огрява и потегляй към турция. Тук не ни трябваш!

77

До турчин

преди 5 години

Заминавай си в турция и заври османската империя, знаеш къде!

76

bluesky1

преди 5 години

Малко му е!

75

Nightborn

преди 5 години

Бе, те, едни дето са на хиляди мили от Сърбия се домъкнаха с цялата си бойна техника и избиха хиляди сърби, без Сърбия да им е обявявала война... Радован е един от тия, хиляди сърби избити от наглосаксонците. Саксите нямат срам- те имат двойни стандарти. Когаот те убиват е демократично, когато другите не ги слушат е "неполиткоректно" и другите подлежат на изтребление. А, ние сме предатели, понеже разрешихме ЧУЖДИ самолети да летят над наша територия, за да убиват съседи !!! Срам ме е от това

74

Анонимен

преди 5 години

Радован Караджич ,Радко Младич и Аркан национални герои на Сърбия, паметници трябва да им издигнат

73

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ кво общо имат ударите на НАТО 1999 с Караджич, който е действал 1994г.-1995г.?Заради Милошевич