8

баба мара

преди 5 години

2 години безделниците се занимават с англия това е пример колко вреден еевр съюз и как гълта пари за нищо неправене

7

Анонимен

преди 5 години

Едно от предимствата за ЕС при Брекзит е, че колониалната пасмина и собствена *** няма да могат да ходят свободно из Европа. Те и без това техните къчове са нежелани на много места.

6

Анонимен

преди 5 години

Имаха две години и половина да договарят. Да договарят какво? Или са в ЕС, ако искат да ползват структурата на този пазар, или са извън него. Те решиха да са изеън него. На 29 март трябва да са извън съюза, защото иначе ще означава, че няма никакви правила в този съюз. Да не говорим, че самите англичани поискаха излизане.

5

Елемаг

преди 5 години

Елемагпреди 5 часа"Eвропа ще клекне тия дни и толкова.Помнете му думата.Троянския кон на САЩ няма как да излезе от Съюза."Аз какво ви разправях,преди да узнаете,че и Цецка си е купила евтинджос ,апартамент?Ша *** слушате друг път!!! :) Сега ще ви застроят и северното Черноморие :) Щото само приказвате за политика,*** не я разбирате грам.По селските берберници,едно време бяха по умни от вас.Нищо фейса ще ви довърши всички!!!

4

Bad Company

преди 5 години

Нищо ново под небето. Нискоинтелигентните фермери от провинцията такова мамата на младежите от градовете.

3

Анонимен

преди 5 години

Ишиаса си мисли, че всички са наведени лакеи като Тиквата.

2

АнонимеН

преди 5 години

ЕК КЛЕКНА НА БРИТАНИЯ!!!!!ДОСЕГА ГОВОРЕХА ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА 29 МАРТ 2019-ТА ОТ ЕС И БЕЗ ОДОБРЕНА СДЕЛКА В БРИТАНИЯ А ВЕЧЕ ГОВОРЯТ ЗА ОТЛАГАНЕ!ЖАЛКО

1

Анонимен

преди 5 години

Орбан да ги блокира и да излизат на 29-ти. После да влизат един по един, без да се блъскат.