13

читател

преди 5 години

АЗИЯ.

12

хм

преди 5 години

Колеги от форума, жителите на Казахстан са казахи, а не казаци. Все едно да бъркаш Австрия с Австралия.

11

много ясно

преди 5 години

Защо на никого не му стиска да каже истината - Путин е уволнил президента на Казахстан. Русия държи тази република с желязна хватка, понеже там има космодрум и разни други неща, които Москва обича да владее. Президентът е уволнен от Кремъл и новият президент ще бъде някоя от Путинските мутри.

10

дд

преди 5 години

До Анонименто и в БГ си имаме Султан

9

Анонимен

преди 5 години

До 9и 8 Основното население на Казахстан са КАЗАХИ,а не казаци!Казаците са руски и украйнски военизирани свободни селяни,много често територийте им са били независими от руския цар.

8

Osman

преди 5 години

Брей, българите тънат в демокрация и богатства, та се загрижили за бедните казаци. Да се чуди човек защо ходят там треньори и футболисти да бачкат. Астана е много скъп град, който не е по джоба на 99% от българите и нормално да не сте го виждали. Нурсултан беше много мъдър, а Касъм знае свободно руски, китайски, английски и френски. Но ето идват българите и те правят на нищо. Касъм да поддържа турското начало. И Нур Отан и Касъм ми напомнят на турците и нашата прародина. Да дойде Турана иншаллах

7

!

преди 5 години

Отиде си още един комунист от властта. Казахстан е голяма и богата държава а населението и умираше от глад при управлението на този комунист. Казаците са едни от най бедните хора в Азия и ще е така докато рашите и комунистите управляват. Когато властта се поеме от прозападен президент и Казахстан влезе в НАТО ще стане една от най богатите държави в Азия. Помним как България и Румъния бяха изостанали комунистически държави а сега и двете държави имат по голям икономически растеж от Китай.

6

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

След като вчера гръмна скандала с новозакупения луксозен апартамент на Цветан Цветанов, днес към съкооператорите му се присъединиха правосъдният министър Цецка Цачева и бившия министър на културата Вежди Рашидов.Цените, на които са закупени шикозните жилища са два-три пъти под пазарните цени.Скандалът е огромен !А, ние тук разискваме ... Казахстан !

5

Анонимен

преди 5 години

Абе, кво ми пука за Казахстан и Назърбаев!Ние пък си имаме бат Бойко "Пожарникаря" и Цвъкито!Ей го на, 40 лева надбавка за Великден - да се чудиш кво да по-напред да ги похарчиш, за лекарство ли, за храна ли, за сметки ли???

4

Анонимен

преди 5 години

Много султани нещо станаха напоследък..................Назарбаев в Казахстан, Ердоган в Турция.................да......................историята се повтаря, но сега като фарс!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Този съм го гледал как ръководи заседанията на правителството!Абсолютен диктатор ,всички са виновни само той прав ,същият е като Лукашенко!По принцип ръководи заседанията на руски език ,но обръща и на казахски особено като се разядоса,диктатор отвсякъде!Говори се че дущеря му ,че щяла да го наследи!

2

Наблюдател

преди 5 години

Нека радикализацията в Казахстан започне .... сега!

1

бай ганю

преди 5 години

бил честен ли? назначава си негов човек за да не бъде разследван и осъден за всичките си кражби ако дойде проамериканско или проевропейско наследниче,пак ще върти държавата на пръста си но без да е изложен на риск или критики