562

Горкият човек

преди 5 години

Е много ясно, че всичко е законно! Взел е човека и 100 х.лв. заем да го плати. Сега остава Караджов и бригада нов дом да го завършат окончателно. А ние да поплачем!

561

Джижи

преди 5 години

Чиновника е задължен да лиже зад.ниците на властващите, така че няма нищо ненормално в неговите изказвания. Цръц

560

Анонимен

преди 5 години

Решението ми да избера терминал 1 преди 10 гоидни, когато ГЕРБ дойде на власт, се оказа правилното!

559

Счети

преди 5 години

До Чиновник. Здравейте не сте вие човекът, който ще ми казва към какво точно ще насочвам усилията си. От доста време ви чета коментарите във форума и е очевидно, че сте платен *** на ГЕРБ и ги защитавате на всяка цена. За разлика от вас мен ме интересува добруването на нацията и държавата, а не добруването само на партийните членове и бизнеса гравитиращ около управлението. Вероятно и вашето бъдеще е обвързано с задните части на Цв.Цв. или Б.Б., така че ви пожелавам успех с б.ли.зане.то.

558

Цвинокио

преди 5 години

Никой не може да ми забрани да обичам апартаментите!Особеноно новото луксозно строителство в кв. Изток, при дрОгарете .....

557

хм

преди 5 години

Ами защо Свободна Европа се занимава с тебе?!

556

Анонимен

преди 5 години

То да бяха само имотите,но да каже как плаща таксата на средната си дъщеря в англо-американското училище в Панчарево,където таксата е 22 000 евро на година и как плати таксите на голямата си дъщеря в Англия,където таксите на онзи университет са 40 000 лири годишно? Отговаряй бе Цецоуу!

555

Додо

преди 5 години

Цветанов за апартамента: Няма нищо незаконно!==============Престъпника за престъплението: Не съм извършил нищо лошо! Цветанов - поредния аморален елемент, влязъл в политиката с цел лично материално облагодетелстване на всяка цена! С нищо не е по-различен от Христо Бисеров и Емилия Масларова - разобличени крадци, на които им беше разрешено да запазят откраднатото! Не се съмнявайте- Цветанов също ще задържи апартамента! Той дори вярва, че му се полага!

554

Анонимен

преди 5 години

Ами ще има човекът! Вие какво искате ,да се върне във ведомственото жилище,да си кара старият форд Сиера и да кеси в канцеларията на някое РПУ за 1000лв ли?Човекът се развива,правете го и вие.

553

Анонимен

преди 5 години

В тая държава е така и няма да се промени. Ако някой търси промяна за себе си, да се насочва към терминалите и колкото по-скоро забрави, че има България, толкова по-добре за него.

552

Така е ..

преди 5 години

До Домашен сикиджем 576 Реалната стойност на жилищата е 600 евро кв.м. Купил го е на реална цена. Всичко друго е надут балон.

551

Анонимен

преди 5 години

Обзалагам се, че каквито и далавери да правят, никой няма да попадне в затвора. Ще се погрижат тези, които ще ги наследят във властта, да са същите като тях. Това се прави вече 30 години сменят се леви с десни, после обратно и всичките са еднакво крадливи, а гарван гарвану око не вади.

550

1

преди 5 години

До Гербераст-крадец,и много богата е България,то голямо крадене,голямо чудо,за освещаването на апартамента си др.цв.Рокфелеров,е пратил,специална покана на ЛАУРА КЬОВЕШИ.

549

Анонимен

преди 5 години

Едва ли е платил толкова. Просто пране на пари - плащаш колкото е данъчната оценка по банков път, останалото им го даваш на ръка. Така може да скриеш пари, на които не може да докажеш произхода. Като се обзаведеш с няколко апартамента на формално ниска цена, може да скриеш една голяма сума незаконни пари. Фирмата си получава парите, какво й пука, че в договора пише по-малко, отколкото са й платили в действителност. Още повече, че при нужда Цв. ще е твърдо зад тях.

548

Гербераст-крадец

преди 5 години

Кой ли не е бил на власт в България, но никога не се е крало толкова много. Дори и по времето на бай Тошо.

547

Отвратен българин

преди 5 години

Цветанов, Цветанов, рано или късно заради тази твоя лакомия ще търкаш наровете в затвора. Все още в България има честни прокурори и съдии.

546

Анонимен

преди 5 години

Някои си вярват че БСП ще прекратят с кражбите! Ами наивници колкото щеш у нас! И БСП и Герб са продукт на БКП и само се редуват откъм "гепенето".Колко ли са умните българи които проумяват тази житейска щриха и колко ли са родствено зависими от БКП! Със сигурност много повече отколкото здравия разум!

545

Анонимен

преди 5 години

Споко, прокуратурата се е заела да докаже, че сделките са Цв. са чисти като детска сълза. Сега може и да имате съмнения, но прокуратурата след няколко дни ще ги разсее.

544

Анонимен

преди 5 години

Представете си- нямало нищо незаконно за 630 евро на квадрат да купуваш имот, чиято стойност е 2600 евро на квадрат.

543

чао

преди 5 години

Заради такива като тоя се отказах завинаги да гласувам за ГЕРБ.