40

Анонимен

преди 5 години

Тя цялата държава източена, те за някакво езеро.

39

До 32 НЕ разбрал

преди 5 години

Ти къде беше по време на ,,хаберните" правителства на Луканов ,Беров и Виденов ? В,,ташкент"ли пубере? Видял си ти безхаберие ,мъка,купони ,мизерия и глад!

38

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Езерото в Шабла се източва...планомерно и постояно,както ГРЕБ...изгребва държавата за...лични нужди.А сега Боко се прави на...герой,ама не мой запълни...пробойната,много е голяма,като тази на Титаник.

37

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Вчера минах от там, но затънах в преспите... - добре, че имах вериги...

36

До 35

преди 5 години

От днес до изборите непрекъснато ще има ,,ФЕЙК" новини и хейтъри и тр.лове ще вилнеят в социалните мрежи.Комунистите надигнаха глава и нищо няма да ги спрете това най-добре го могат-лъжи,инсинуации,саботажи ,ако трябва и кръв ще пуснат,но защо им се ловят младите и заради тях ние трябва още веднъж,,да настъпим мотиката"?

35

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Партизанска работа... - те затова напуснаха парламента - да източват езерата и да саботират...

34

Добруджанец

преди 5 години

Всъщност Шалленското ,,езеро " е по известно като Шабленското блато ,част от Тузлата.То е ,,дълбоко половин метър и през определено време почти пресъхва.Тузлата е известна с лечебната си кал и се пълни от просмукване от морето и е много солено.Какво ,,изпускане " и пресушаване бе лаици ,това да не е язовир?.Калта и калолечението в Шабла,Балчик са известни и се използват повече от 100 години.Хората ходят намазани от главата до петите Аман от пишман журналисти и платени подстрекатели.

33

Анонимен

преди 5 години

"Ние, които сме направили толкова много за опазване на околната среда, не искам да ни вкарват в тази тема, ако няма реална причина", заявява премиерът.Тоя, верно ли се подиграва така с нас??!!!

32

the Ghost

преди 5 години

А от източването на здравната каса, пенсионните фондове и други, що народ умря, ама никой не прави проверки. и/д/и/о/т/с/к/а държава

31

неразбрал

преди 5 години

Какво снеготопене бе тиквари с тиквари?Валежите са под нормата с над 50-70% и валежи не се очакват.Това е най-неграмотното и безхаберно правителство в цялата ни 1300годишна история.Невежи , нагли и супералчни простаци ни управляват вече 10 години.

30

Анонимен

преди 5 години

Тия не са много в час. В Шабла и региона не е валял сняг от месец а и то валя колкото да се видят снежинки само не е имало покривка.... Да пуснеш заповед да се точат язовири заради сняг който го няма е непознаване на обстановката и бягане от конкретни действия..

29

Inatut

преди 5 години

Нено е тъпо парче. Какво снеготопене до шабла?? Отделно това езеро е на 10-20 м. От Черно море. Каква приливна вълна какви 5.лв Нено Димов е *** на гъба

28

Анонимен

преди 5 години

Тоя министър какво пуши

27

АНТИ

преди 5 години

Каквото и да каже Димов Нено,без него всичко е решено.Какво ли ще направи Нено Димов,на мaФия непобедима ?!

26

Абе

преди 5 години

Какво топене на снегове в Шабла и изобщо в Добруджа?Тия в коя държава живеят? В Шабла последният сняг се стопи преди повече от месец и няма грам сняг в Добруджа. Тия пак си измислят от дупетата глупости, да оправдаят поредната си некадърна изцепка.

25

Десо Чукалов

преди 5 години

Тази зима и пролет е уникално суха. Какво снеготопене Тикееее ?Гербавите Кхмери искат да застроят и езерата от НАТУРА, Нека Олаф и УНИЦЕФ ДА ДОЙДАТ СЪС ГРИИНПИИС , И ДА ВИДЯТ СТРОЕЖИТЕ ИМ .А завършилия помощно у-ще, с диплома за физкултурник -- оня олиго.рен Цвърко, ще заменя апартаментите и там !

24

Анонимен

преди 5 години

Айде да залагаме колко ще са жертвите тази година от наводнения.... дреме му на ти к ву н за птиците или за хората.... важното е пари за асфалт да има и да са доволни господарите зад океана...

23

Анонимен

преди 5 години

Тоя си има име и то е генерал Бойко Методиев Борисов. Въпреки, че повечето в коментарите си го наричат Мутрата Борисов или Аегнт Буда.

22

А ПРОВЕРКА НА ЦЕЦО

преди 5 години

как си купи апартамент за 850 000 ЕВРО. По занижени цени

21

ГЕРБ ПРОДАЛИ ВОДАТА

преди 5 години

за да може ЦЕЦО да спести за следващия апартамент