17

сова

преди 5 години

До Анонимен 3Затова се мобилизирайте другия път и осигурете на ГЕРБ абсолютно мнозинство, за да не се налага да зависят от опозицията за кворума - останалите неща те си ги могат сами, никой не им трябва

16

сова

преди 5 години

До МНОГО ИНТЕРЕСНОкакто стана ясно, апартаментите са продадени същия ден на активист от ГЕРБ

15

Ха-ха

преди 5 години

От БСП-то пратили само един на заседанието, и той на всичкото отгоре заеква

14

Анонимен

преди 5 години

След острите реплики в парламента, много от депутатите са се наранили, а някои от тях дори и порязали. Само 8 /осем/ процента доверие има тази институция, а медиите ни занимават единствено с техните проблеми - на НС-то и депутатите. Като допълнение на това, какво бил разпоредил Борисов на овчарчетата си. Под овчарчета разбирам тези от членовете на Герб, които не са си разменили апартаментите като Цветан Ушев, известен и като Цветанов.

13

Анонимен

преди 5 години

За комисионата на Цветанов за Ф16 вече се разбра. Остава да се изясни комисионата на Борисов и Каракачанов.

12

Анонимен

преди 5 години

Герб и Стойнев се сблъскали в парламента. Сигурно са много дебели този Герб и червения депутат, щом не могат да се разминат, а се блъскат. По-интересното е кой е пострадал от този сблъсък.

11

Анонимен

преди 5 години

Комисионните за F-16 вече се превръщат в апартаменти ! Европа и Свободна Европа за това да питат .

10

Mi6osp

преди 5 години

До 9: Тъ-цъ. Тъщата ще получи великденски, за да му купи с тях още един апартамент.

9

Анонимен

преди 5 години

Тъщата на Цветанов ще получи 40 лв. Великденска украса към апартамента .

8

анонимен

преди 5 години

Цветанов не е откраднал от КТБ 650000 лева. Една другарка да каже нейния апартамент от КТБ ли е или от месечна заплата 15000 лева. Тръмп на получава толкова голяма заплата.

7

Анонимен

преди 5 години

Присъстващите сега в парламента без .топковци не събират смелост да не се плаща при отсъствие от залата . Защо ли , герберотъпчета ?

6

БАНко

преди 5 години

Цвъки Ушков предлага революция за децата отсъстващи от училище за пет дни .Така Али , първокласник от Столипиново син на Хасан , ще трябва да завърши без отсъствие и да получи и спести детски помощи за следващите ....720 години. !!!С тези пари Хасан ще може да купи АПАРТАМЕНТ като този на втория човек в комунистическата Политическа Партия ГЕРБ , любимеца на 1,3 % от българите Цветан Цветанов !!!

5

МНОГО ИНТЕРЕСНО

преди 5 години

за какво са и на фирмата дето продава по 3000-3500 ЕВРО квадрата 2 та стари апартамента на ЦВЕТАНОВ. Явно тия не си знаят сметката. Трябваше да са фалирали досега. Аз лично съм виждал техните сгради - мрамор, лукс на макс, портиер 24 часа денонощно....

4

Анонимен

преди 5 години

Тъстът и тъщата на Цветанов са спестили за 5 години над 200 000 лв. Пресконференция на в. Галерия от 22. 02. 2011г.

3

Анонимен

преди 5 години

Когато аз си направя оглушки и не отида на работа веднъж може да мине(има болнични неплатен отпуск и тн.) втори да мине ама никой няма да ме търпи повече.Депутатите са в парламента за да работят за благото на родината и народа..... а те го играят като децата в градината = сърдя ти се, че ми седна на стола и сега няма да си ям супата 2 дена... Само дето от това страдат избирателите им и е крайно време да може да им се търси сметка на депутатите за несвършена или лошо свършена работа...ОТГОВОРНОТ

2

zeus

преди 5 години

Баба Стефка е на 66 години, очевидно бивш патриций от БКП, напълно нормална кандидатура от ГЕРБ. Явно не бърза за пенсия, има далаверка да си шеф на ЦИК ;)

1

Анонимен

преди 5 години

Нов апартамент, заемащ цял етаж в една от най-луксозните сгради в София, е новата придобивка на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Този път колекцията му от недвижими имоти, освен с жилище, се обогатява и с ВИП асансьор, който отвежда шефа на ПГ на ГЕРБ и семейството му от личния им гараж в сградата директно в дома им