222

Анонимен

преди 5 години

СДС...............стани да седна, скачаха като майнуни на площадите навремето!!!Тая партийка не изтече ли вече в канализацията на историята???

221

Анонимен

преди 5 години

Бойко, Цацаров, Цветанов, Нинова, съда... всички те работят за ДС, чийто официални представители са Доган и Пеевски.

220

Анонимен

преди 5 години

Герб не само го закъсаха, но и са за затворите. Има думата г-н Сотир Цацаров. Те го избраха, но съвестта му трябва да е чиста. Прокурорите не трябва да зависят от простаци като Бойко Методиев, Цветан Цветанов и останалите депутати в българския парламент. Между другото, един от съдиите, известен като Георги Марков, правилно му каза на Мутрата да ходи да си почива или да играе футболин мачове. Той също си е продажник и ДС-ченге, но те си *** сами майките.

219

Анонимен

преди 5 години

БСП...........победа!Корнелия Нинова..............премиер!!

218

Анонимен

преди 5 години

Само на един въпрос не мога да си отговоря!Кои са по долни...........седесарите или герберите??

217

Анонимен

преди 5 години

СДС-арите..............хаха .................един файтон хора, но Бойко им удари голямо рамо!!!

216

Го4о

преди 5 години

Нинова с отровния си изказ може ли да направи ТАКЪВ ЖЕСТ? Има ли БСП побратима или сестринска партия в България или по света? Дори и Путин ги мрази нашите извратени УЖ социалисти.

215

ха-ха-ха

преди 5 години

ГЕРБ тотално го закъсаха. Нещо не им се вярва, че ако се явят самостоятелно на изборите ще спечелят убедително и търсят всякаква патерица. В лицето на СДС се гответе за Лукарски-"голямият експерт по икономика" от предишното ГЕРБ-аво правителство: "мамин Малтинчо" "земеделеца" Румен Христов и др. И така с тяхна помощ е възможно да постигнат по-голям резултат, но реалният (ако се извадят гласовете за СДС отново ще бъде плачевен и това трябва да им е ясно.

214

ПроСоТо

преди 5 години

както не веднъж съм отбелязвал:Тиквата следва съдбата на Дучето../Мусолини/..Разбира се,единствената му мозъчна гънка е толкова.."затаралясана",че не си дава сметка до къде ще стигне..За негов късмет българина или просто не осъзнава какви ги мъти тоя,или...или просто българина не е българин-потомък на Левски и Ботев,а..трансформиран в "нещо като нищо" субект....за щур късмет на враговете на България,които тоя път нема нужда да са напинят.....Но,.."Дум спиро,сперо"..Оцеляли сме и при друг

213

Имотни брокери

преди 5 години

Фирмата за недвижими имоти-ГЕРБ е обещала няколко безплатни луксозни апартаменти на ръководството на СДС.

212

hard

преди 5 години

Ще гласувам за тази партия1 която декларира ПЪЛНО СКЪСВАНЕ С рУСИЯ ! Как да имам доверие на ГЕРБ, като са една от партиите в управленско-опозиционната коалиция ?!?

211

---

преди 5 години

Ристю барабар с генералинът ша са ухапят отзад...

210

сметкаТА

преди 5 години

гЕРБ търси подкрепа събира фалирали партий за да спечели изборите,може да извика и Симеон НДСВ.иНАЧЕ губи изборите ГЕРБ,докараха Българите до катАстрофа ще купуваме газ от Турция ТРАГЕДИЯ на управление,Цецо апартамента дясната ръка на ББ.

209

Ура !!!

преди 5 години

Ако Герб и СДС се обединят за изборите Бсп ще понесе поредната този път най-тежка загуба на изборите. Следва уволнение на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп и вероятно окончателното затриване на Бсп като партия...

208

Аман от Сороска

преди 5 години

пропаганда !България има 4-терима "депутати" в т.н. Евро Парламент - цялата тази дъндания с тези евроизбори е за 4-тирима послушковци н акоито им плащат близо 200 000 евро заплата така че въпроса е кой ще се докопа до кокала - за това са тези напъни, тръшкания и драми

207

Един от Северозапада

преди 5 години

"Удавник и за сламка се хваща!"

206

xyz

преди 5 години

Chichko debelan- darti marzelan

205

Анонимен

преди 5 години

то и ДСБ, а и евентуално и другите, ДБГ можеха да имат такива позиции днес, но преди две години те избраха да покажат на какво са способни на избори! Показаха!

204

Тарильома

преди 5 години

"...ще защитават каузите на Европейската народна партия". А каузите на България няма кой да защитава, защото другите са бсп и дпс!Как да се гласува при това положение?

203

мда

преди 5 години

Ритуално сепуко! ГЕРБ клонят към 5-те процента.