28

Анонимен

преди 5 години

И аз да съм кмет и аз ще гепя.Такава е системата.Пилето веднъж каца на рамото.

27

Анонимен

преди 5 години

Тоя е дребна риба..............цаца!Кога ще закопчеят големите акули??

26

Анонимен

преди 5 години

И нищо за оня ,ци рея от ДС ,с новият апартамент от 330 кв и собствени асаньори ? Нищо за къщата в Барцелона и милионите дошли от Кипърските офшорки ? Нищо за далаверите с оръжието за ислямистите от ИДИЛ? ГРОБна тишина !

25

наму

преди 5 години

До добре е.Бе то че си *** си личи ,не мислиш и това си личи.Кметове в цяла България окрадоха милиарди и те не са цветни , те са крадци ,те са мафиоти от класа!Караме из дупките, гинем по националните пътища ,живеем в мръсни градове защото гадни ,лакоми кметове и общинари крадат до размери които нямат поносимост!Т Е СА ТАМ ЗА ДА КРАДАТ ДНЕС ЗА ГЕРБ УТРЕ ЗА БСП , КОЙТО Е НА ВЛАСТ !

24

факт

преди 5 години

Този ми прилича на дърт крадлив комунист...

23

Градски на кмета

преди 5 години

Много късно го погнаха кмета,а колкото до партията му никой не знае стига да има далавера - цвят като мъгла.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Искаш ли да го вземеш да си поиграеш.?

21

ай сиктир

преди 5 години

Ха-ха поредния кьорфишек!!! Пада люта борба и забележете борят само кметове които са или от други партии или независими в най-тежкия случай от тях да мине оня на Созопол издигнат от гербавите, но не е член на глутницата им.

20

кокош

преди 5 години

Има по - интересен случай, един със шест апартамента и собствен асансьор !!!

19

софия?

преди 5 години

А в София кога? Всички видяхме некомпетентните фирми извършващи ремонт на ремонта и ремонт *** ремонт на ремонта, ама там всеки мълчи!! Хванали се за ,,топлия обяд,, за 10 бона ама за някви си 30 милиона в некачествени ремонти в София никой нищо не каза!

18

добре е

преди 5 години

Абе то добре, това е хубаво! Ама кога ще чуем новина разследват кмет от герб??? Тях много не ги закачат! А крадат и те и то доста!

17

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА този със седемте апартамента Кога ???За него никой не смее да пише.а ти откъде разбра за това бе каскет омачкан? Нали никой не пишел? Или така ти казаха от бсп? Що не питаш за офшорното Ленче как си е давало 12700лв заплатки?

16

ПИРОНКОВ

преди 5 години

СТИГА ИЗБИРАТЕЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА СЕЛСКИ КМЕТОВЕ , ДАЙТЕ ДА ВИДИМ КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО ВЪВ ВАРНА , СОФИЯ , ПЛОВДИВ , БУРГАС и т.н.т , ОТ ТОЗИ PR АКЦИИ СЕ ЦЕЛИ САМО ЗАБЛУДА !!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Защо не види, какво кредене беше на всички кметве по европейските програми, кадето се откраднаха над 1,5 милярда лева... да провери водните цикли, транспорт и инфраструктура и т.н.

14

Анонимен

преди 5 години

И парички да е краднал..каква е тая показност все едно арестуват терорист убил 20 човека ..и телевизии...можеше двама полицаи да извършат ареста ..прости е смешно ..като знаем че след два дни ще го освободят

13

Анонимен

преди 5 години

Няма да има кандидати за кметове. Те всички се надяват да отклонят няколко милиона в техни сметки през мандата.

12

Анонимен

преди 5 години

А този със седемте апартамента Кога ???За него никой не смее да пише.

11

питанчо

преди 5 години

За кметовете разбрахме- на прицел са.Но кога ще започне разследване за придобитите имоти на Цв. Цветанов ?

10

Кмет

преди 5 години

този кмет май е бил независим. За това е номера!

9

Анонимен

преди 5 години

КПКОНПИ, АДФИ и накрая ... "Господари на ефира". Агенцийки, комисийки, инспекции, съвети и накрая нищо. Няма корупция, няма осъдени, няма виновни. Но всичко е точно!