6

Анонимен

преди 5 години

Първо посетете Казхстан и после говорете за страната! Нурсултан Насърбаев направи страшно много! Само вижте Астана, столицата построена специално да бъде столица...Гафиня Фандък и 100 години да управлява под слънцето Му, даже ня може да си представи в *** какво е Астана.Преди това Алмаати също не беше лоша, но в страна в която водата е малко, Астана е приказен град със зелени площи, изкуствени езера, небостъргачи ...Е да, няма еврогейска демосрация! Сигурно затова е добре!

5

Ром"с

преди 5 години

Хм,интересно при тези 48 долара заплата как м2 в Астана иЛИ аЛАМА-АТА СТРУВА 1300 долара(горе- долу коклокто в европейска София)).Средна заплата в Астана -450 долара,в Алама-Ата -430 долара ,Атрау-470 долара,Караганда -370 долара ,средно по Казахстан -389 долара. Откъде измъкна тези 47 долара ,от кой ръкав на палтото си !?)Продуктите са леко по0ниски от нашите,както и комунални .Да имат проблеми,а ние пък ги нямаме и то в ЕС и то с "приятелство" ни със САЩ.Излез от София и виж какво е положените

4

Анонимен

преди 5 години

До 3 Това което си написал не отговаря на истината!Действително има проблеми в икономиката ,но това важи за всички без изключение средноазитски републики на бившия СССР!Главната причина е свързаноста им с руската икономика!Санкцийте срещу Русия оказват отрицателно влияние и на средноазиатските републики!Да се твърди ,че Казахстан е с африкански стандарт е голяма лъжа!

3

диктатор

преди 5 години

До Ром"сМного е мъдър.Заплати от 48 долара,фалирала или никаква иканамика разчитаща и тя като руската само на нефт и газ.Извън няколко града почти африкански стандарт .Плъховете първи напускат потъващия кораб.Сега някой друг ще опере пешкира.

2

Ром"с

преди 5 години

Щом е кадърен човека,що да не контролира Казахстан.Умен мъж да ръковди ,а той е доказал,че умее -то нека и ръководи.А СОРСЧЕТА и НПО ще търсят кусори,щоо Казахстан не следва ПОЛИТИКАТА на САЩ.

1

Анонимен

преди 5 години

Руски издания: Оставката му е планомерна, обмислена. След нея се открива път за агресия на Русия срещу Казахстан, щото на власт там ще дойдат едни много лоши хора фашисти както в Украйна. Не вървеше комуниста Назърбаев да го обвиниш във фашизъм въпреки че разлика в двете идеологии почти няма, но за Путин явно че има такава разлика.