33

Tangra

преди 5 години

Добър трик на Цецко апартамента. Едно време като имаше кампаня Бойко-Костов, я обявиха за ***. Еее какво ли на доживяхме, Сега освен ЦвЦв-Прасчо да се реабилитират. Разнесоха ни по целия свят с корупцията на властта.

32

Чичо

преди 5 години

Единствено ГЕРБ се борили срещу високите цени на жилищатахаххахахххаххааааааааааа

31

Европеец от балкани

преди 5 години

Народа нищо не решава видяхте ли?Тогава да си гласуват само партийните активисти кариеристи----------------8 % активност изборите са нелигитимни

30

Адии

преди 5 години

Вадят "политическите скелети" от гардеробите.Липсва другарката Пръмова-Кунева за развее лозунга на дИмокрацията, щедро подплатена от заплатката в борда на директорите "Париба", отплата за закриването на реакторите.Ех, Българио, Българио - докога ще те продават за "шепа жълтици"?

29

Скептик

преди 5 години

Реститутки от Витошка+Държавни Чиновници

28

Анонимен

преди 5 години

Нов апартамент, заемащ цял етаж в една от най-луксозните сгради в София, е новата придобивка на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Този път колекцията му от недвижими имоти, освен с жилище, се обогатява и с ВИП асансьор, който отвежда шефа на ПГ на ГЕРБ и семейството му от личния им гараж в сградата директно в дома им.

27

Факт

преди 5 години

На последните евроизбори през 2014 година, ГЕРБ имаше 680838 гласа и 6 мандата. Реформаторският блок тогава имаше 144532 гласа и 2 мандата. Това при 35,84% активност при гласуването. През 2017 година на парламентарните избори, коалицията Реформаторски блок-Глас народен има 107407 гласа, при активност 54,07%. Очевиден спад в гласовете. СДС от тук нататък е пълна нула, ако се яви самостоятелно на избори и послушно пуделче, ако се прикрепи към някоя по-голяма партия. Обединение с други малки партии

26

???

преди 5 години

За спечелването на един мандат са нужни около 130-140 хиляди гласа. СДС има гласове за около 1/7 от нужните гласове за избирането на един евродепутат.При това СДС не са си научили урока,ч е който се хване с ГЕРБ, винаги губи много.

25

Анонимен

преди 5 години

До ???Борисоб дава две избираеми места на СДС! Избирателите им сега ще са много повече, когато са заедно с ГЕРБ!

24

???

преди 5 години

СДС ще имат някъде около 20 хиляди гласа, ако се явят самостоятелно. ГЕРБ в пъти повече. Какво печелят и какво губят от едно обединено явяване на изборите за евродепутати? Кандидатът на СДС ще е на последното място в листата, т.е. с нулев шанс да стане евродепутат.

23

Гашо

преди 5 години

Ако включат Божо Лукарски в листите на избираем а позиция за тях ще гласувам. Viva la ГЕРБ. И дай боже всеки му по едни апартамент като на Цецо

22

Пеев

преди 5 години

Току що казаха, че Радан и Хр. Иванов ще преговарят с БСП, за да се щвят заедно на изборите! Едва ли има учудени от това, защото те и до сега работеха за БСП!

21

антиседераст

преди 5 години

Последната грешка преди краха на герб.

20

КОЛЕВ

преди 5 години

Браво, прекрасна новина! И без това почти всички стари седесари сме в ГЕРБ, време беше да бъдем всички на 100%! СДС постъпи разумно!

19

!!!!!!!!!!!!

преди 5 години

СДС-ПРЕДАТЕЛИ! Никога един истински седесар няма да гласува за подобна коалиция ! Пак поставят стотици без избор.

18

ognyanz

преди 5 години

Според библията Исус е възкресил Лазар, може и Бойко да се пробва да възкреси СДС. Ясно е, че му трябва патерица за следващия парламент, но това възкресение едва ли ще го бъде. По-добре десните да се обединят и да направят една наистина дясна партия, а не имитация от гербаджийски тип.

17

Стратег

преди 5 години

Крадци и разбойници като ГЕРБ. Съществуваха защото имаше "комунизъм" и най-вече, имаше доста з акрадене от него. Така са и ГЕРБ: има еврофондове, текат пари от ЕС и те са на входа и изходът им. Иначе, виждате им рачешкото управление - една напред, две назад. Нема никакъв фючър в партиите от ЕНП. "На България и трябв аполицай" (еврейката Меркел Кашнер)

16

Българин

преди 5 години

Споминали се партии не трябва да бъдат реанимирани. Няма смисъл. Нищо позитивно няма да се получи.

15

бай ганю

преди 5 години

дпс бсп или оп нямат място вследващия европейскипарламент,найлогично биб било десни партии да са заедно и в добро количество време е да се н амалият популисти и националисти,силен коз би бил за нас демократична българия да доминира всички до сегашни просто се изтъркаха

14

Екзорсист

преди 5 години

СДС вампиряса и напъва да излезе от гроба, ако срещнете седесар:1. направете три пъти Кръстното знамение срещу него;2. кажете молитвата "Отче наш"3. поръсете седесаря със светена вода