29

До 25

преди 5 години

Не пишете истината, как не ви е срам!62% подрепиха Референдума в полза на АЕЦ Белене.Резултатите от първият референдум бяха скрити и открити след години в кабинета на Атака в НС.Два референдума имаше, нямате ли срам да проповядвате неистини?

28

Ели

преди 5 години

Направеното от Трайчо Трайков e скандално, продаде 33% държавни акции.Ясно е, че ще го оправдаят, самите обвинения са "галене с перце".Жалко, че процесът срещу него не е публичен пряко предаван по медиите.Основа във всяко икономическо разследване е посоката на парите, най-вероятно са в офшорки - предполагаемите комисионни, които е взел от продажбата.А не само занижената цена на продажбата.Затова съм яростен противник на оШфорките, там е разковничето."Следвай парите" - скандално, просто...

27

Ели

преди 5 години

Скъпа???разплащанията се правят през годините, 2018 3 милиарда излишек похарчени.Хипотетично ДЕСЕТ МИЛР - инвестиции, не се плащат за една година, а в разстояние на около ДВАНАДЕСЕТ г., с добър заем - лихва-зависи от кадърността на БГ икономистите, БГ народ печели. ТЕЦ 1,2,3 - ще бъдат закрити и трябва-Тачър, близо 2 милр са глобите, които плащаме- квотите за мръсен въздух поскъпват-Ф-я протести,ток от ТЕЦ е 300% пъти по скъп от АЕЦ. БГ да има "златна акция" а не Трайков продал 33% Д.Акт.Ток

26

Гост

преди 5 години

А, ако след 10-15-20г въглеродните квоти бъдат премахнати, как ще се ко курира този АЕЦ с газовите централи, с въглищните. В първите 20 г от работата на един АЕЦ ел. енергията е много скъпа заради вазвръщането на инвестираните в нея пари и лихвите по тях. А, ако Гърция и Турция наводнят пазара с евтина ВЕИ енергия , къде ще продава тази централа. Тя вече яъзобновяемата енергия произведена в тези две страни е по-евтина от тази на Белене. Без задължително изкупуване и фиксирана цена тази централа,

25

боли ме швепса

преди 5 години

До АнонименАми и ние щеси купим от Румъния или Турция .Гърците да не са умрели без централа.Цяла Гърция е осветена ,а и икономиката и е 4 пъти по-голяма от българската.

24

Анонимен

преди 5 години

Росатом не може да работи на печалба.РОСАТОМ РАБОТИ ЕДИНСТВЕНОТО И САМО НА ГРАБЕЖ!А Тиквата е специалист по грабежите.

23

Някой си

преди 5 години

Толкова малка страна, а толкова много ***! Нищо, като минете на свещи, дърва и въглища ще ви светне!

22

Питащият

преди 5 години

Ако проекта е рентабилен защо са им държавни гаранции???!! Лъжа са и доводите за нуждата от базови мощности. Не са ни нужни толкова инертни тежки мощности, които не могат да стартират и да се изключват бързо. И в момента не може да се гарантира постоянно натоварване на съществуващите тецове на въглища, които евентуално би заменила нова атомна електроцентрала. Разумното решение е да се построи 7 блок в Козлодуй, даде затворят ТЕЦ -овете на въглища, в Белене или където е удобно да се

21

НОМЕР2

преди 5 години

СТИГА! НЕ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ! НА РЕФЕРЕНДУМА САМО 13% ОТ БЪЛГАРИТЕ ПОДКРЕПИХА СТРОЕЖА НА АТОМНА БОМБА БЕЛЕНЕ! ОСТАНАЛИТЕ 87% НЕ УЧАСТВАХА В ТОЗИ БЕЗМИСЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ИЛИ ГЛАСУВАХА ПРОТИВ!

20

Анонимен

преди 5 години

До27Германския пример е лицемерен пример за отказ от атомна енергетика!Това е така ,защото германците редовно купуват ел.енергия от Франция,която пък има 40 атомни реактора!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Следвайте европейския лидер в ядрената енергетика Германия , и няма да сгрешите. Извеждане от експлоатация на всички ядрени мощности! Човечеството не е узряло достатъчно за да използва безопасно този ресурс! До момента няма ни най-малко решение за съхраняване, обработване или използване на ядрените отпадъци.

18

Mi6osp

преди 5 години

Борисов постигна утрояване цената на Аец Белене.

17

Сата Н.

преди 5 години

Росатом може да строят АЕЦ Белене, но само като военопленници.

16

Анонимен

преди 5 години

Зли капиталисти! Само за пари мислите! На печлаба да било! А НАРОДА! ТОй не е печалба нали! Народа да мре и да платя сметки, ако може!!! УУУУУ!

15

Анонимен

преди 5 години

До ЖоМене не ми пука за печалбата, а за тва да ми е малка сметчицата! Друго ша си са оправят пулитиците снегу!

14

Анонимен

преди 5 години

До не сме ви робиМи ко си бе? Хехехех! Свободен бил ... Свободен си, дотолкова, че да не се пречкаш на големите, че ке ти стане лощочкуууу!

13

Анонимен

преди 5 години

Аз даначета не плащам, тай че не ми пука ко ща праите с държавната пара ;)

12

Само питам

преди 5 години

Кой ще върне парите за референдума за АЕЦ Белене , ако ще се стри?

11

брях

преди 5 години

Уж голяма печалба, голям келепир, а мераклии-инвеститори няма.Що така?

10

Анонимен

преди 5 години

До Млад СепаратистАко беше построен преди 15 години, щеше да си задлъжнял с 10 милиарда.