8

Лъчо

преди 5 години

Подготвят публиката за НСР. Ще има гърч и грухтене и други неприятни звуци. Обаче кога ще почнат да набиват чипа в *** кофи на стадото , ето това е интересното.

7

Анонимен

преди 5 години

Електромобилите ? А токът с какво ще се произвежда, след като отричата атома ?

6

Анонимен

преди 5 години

Ми ко ша праят в тая дупка европола!?

5

Анонимен

преди 5 години

От ООН вече внесоха предложението за забрана на личните автомобили и няколко държави вече са го подписали а някой градове вече започват да прилагат. Поетапно плана се очаква да влезе в пълна сила до 2050г.1. Завишаване на еко нормите и забрана на дизела в градовете.2. Забрана на бензина в градовете.3. Пълна забрана за всички коли с ДВГ.4. Ограничаване на електрическите автомобили за да се избегне еко катастрофа.5. За притежание на ел.кола ще се издава специално разрешително.

4

Анонимен

преди 5 години

Само немско!!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Опасно е да обръщате гръб на евроатланиците камоли да се навеждате.

2

V

преди 5 години

Германците друга година много се хвалят с печалбите и продажбите .А кво става сега ? Що не казват нищо. При фолцваген е почти 30 % и не се виновни само ел мобилите. Ел мобилите ще направят жанра по конкурентен и Германците вече няма да са тая сила .Фолцваген имат кофти мениджмънт и кофти доставчици . Всеки ел мобил може да върви и с водородна клетка ,а тя ще се ползва само за дълги разстояния ,а иначе на ток .

1

Bat

преди 5 години

Целта е новите автомобили да са зависими и да са по-скъпи.