26

Анонимен

преди 5 години

Ердо да внимава какви закони предлага, че вероятно ще засегнат и него лично.. Относно атентата в Н. Зеландия, да не си вре носа където не му е работа! Голям обединител на мюсюлманите стана, ***!!

25

Анонимен

преди 5 години

Смъртното наказание при смелите ще има усилващ обхвата на убийствата ефект. Броя на убитите ще бъде по-голям а изхода е самоубийство. Може да разколебае единствено страхливите.

24

привет от Германия

преди 5 години

До до 25 привет от ГерПревратът е аматьорско изпълнение с нескопосана режисура от ЦРУ.....................Дори и ти не си вярваш на това което си написал ! Как я мислиш тази работа ,генерали да направят аматьорски преврат , пък още повече когато ЦРУ е зад гърба им ?! Момче , Турците имат голям опит в превратите , дори обикновени полковници са правили успешни преврати ! А сега генерали " не успяха " ?!Цялата работа е скалъпена от султана за да премахне неудобните !

23

до 25 привет от Гер

преди 5 години

Превратът е аматьорско изпълнение с нескопосана режисура от ЦРУ.

22

привет от Германия

преди 5 години

Мъртвите не говорят !Ердоган иска тези така наречени превратаджии които са в затвора да бъдат убити по най-бързият начин , че кой знае след някоя година истината може да излезе на яве ,че превратът е инсценират от самия Ердоган !

21

Ахмет

преди 5 години

Не съм човекът който да реши дали да има смъртно наказание, но мога да кажа мнението си. 1/ Турция не искат да стават член на ЕС защото там няма смъртно наказание, а в баткото САЩ го има2/Терористи и убийци има както в мюсюлманския свят така и в Християнския3/КАЗВАМ МНЕНИЕТО СИ: ЗА ТЯХ ТРЯБВА ДА ИМА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ4/ За ЕРДОГАН. Народът го избира и той ръководи ,както в БГ така и по света

20

Анонимен

преди 5 години

Този ря'зан ка'*** защо не изкаже съболезнования на близките на жертвите на терориста от Турция в Холандия вчера ? А нашите *** политици защо и те мълчат за атентатът в Холандия, защото избитите за християни застреляни от ря'зан ***'нго и се страхуват ре'зняка Ердоган да не ги нахока ? А тази медия защо не отразява този терористичен акт обширно както отрази избиването на ре'зняци в Н.Зеландия ? Докога в България ще се свежда глава пред тези ду'пещи се жив'отни ?

19

Анонимен

преди 5 години

Явно Ердоган много бързо желае да се отърве от всички в затвора.А защо ли, дали не е защото там е пълно с хора който знаят че нямаше опит за преврат а всичко беше театър или защото там е пълно с генерали от армията с авторитет но с по-демократични и не ислямистки убеждения.Сега това е риторичен въпрос.

18

Анонимен

преди 5 години

До 19 и 20 първо не няма да прокълне турския атентатор защото одобрява действията му ако не го е и пратил той и второ Турция се бърка в работите на всички и пробва курвен.ската британска политика тип разделяй владей и лъжи доктато го правиш тогава защо Нова Зеландия да е изключение.Пък може на Ердоган душевните границн и дотам да са стигнели те нацистите открай време инат широки душеви граници тамън да включат цялата планета.Сега върне смъртното и падне ли някога, ще свърши, като Кадафи ех.

17

бай ганю

преди 5 години

напуснали прекррасната турция за да заживеят в лошата зелландия и да ги убият там а турския гражданин стрелял на обществено място убивайки 3-*** в холандия а за него да споменеш няколко думи ердо?обичайното съскане на простоват авторитарен лидер за промиване и настройване мозъците на лесно за манипулиране слабоум.но избирателно мнозинство

16

Само питам

преди 5 години

Защо Турция се меси във вътрешните работи на Нова Зеландия?

15

Анонимен

преди 5 години

Няма ли да прокълне турския атентатор от Утрехт?

14

Анонимен

преди 5 години

ТАСС предаде и още една много по-интересна за нас новина от Турция.Днес на турска територия беше извършено съединяването на морската и наземната части на "Турски поток".А как е хъбчето балканче? Проектира ли се? Строи ли се? Или чака някой по-неначетен от буда тиквоний да го финансира?

13

Край

преди 5 години

Турция е демократична страна -ако народа и иска да има смъртно наказа ние -ще имаТук дали е така!?!

12

Ужасъ Inc.

преди 5 години

Тоя вместо да е в психиатрия с усмирителна риза, му дали да управлява държава... Анадолска работа

11

Анонимен

преди 5 години

Бавно и стабилно Истамбул ще се отдели от Турция и ще влезе в чертите на ЕС.

10

До БПФ

преди 5 години

Прав, ама го казва сега, когато жертвите на терористичен акт са мюсюлмани, а не християни, както обикновенно. Изобщо не му пука за терористите, просто сега приема лично всичко, защото и той е забраден.

9

БПФ

преди 5 години

Специално за смрътното наказание е прав !!!! Най-после някой да го каже в прав текст - изродщина е да бъдат хранени убийци и изверги по затворите с парите на семействата на техните жертви !!!

8

Анонимен

преди 5 години

Ердоган: Отменихме смъртното наказание да ги храним?!--ей за това те отрязоха от ес и вътрешно, като манталитет повече биеш към пу.тя, отколкото към ес ... самият факт, че имаш готовност да отнемаш живот, независимо на кого, те оставя в дългосрочна губеща позиция !ако на "лошото" реагираш с "лошо", то ти НЕ го гасиш, а напротив - активираш го още повече! не са ти ясни май някои психологически механизми...

7

Анонимен

преди 5 години

Много е прав! Терористите и разбойниците трябва да се избиват, а не да се хранят и поят и им се издигат паметници, и да се обявяват за национални герои като разбойника и убиеца Левски или терориста Ботев, отвлякъл пътнически кораб!