194

Анонимен

преди 5 години

Цвъки Ушков се оправда за новия огромен апартамент ! Хвала ! Само 100 000 евро е доплатил !??Това е определената от него пенсия за дядо Гого за .......... 100 години ! Браво Цвъко - хилядник !

193

АРА

преди 5 години

Ако искаме да разкараме някой от властта има 3 основни начина! 1. Да го увоним или да го принудим да подаде оставка чрез протести. Това вече беше приложено един път но Бойко отново "спечели" изборите и се върна власт.2. Да го свалим със компромат подкрепен със неоспорими доказателсва. Материал за това има, но вероятно няма да издържи в съда. Там всичко е прогнило.3. Да го повишим! Това е пробвано и работи. Така разкарахме Станишев като го направихме лидер на европейските комунисти.

192

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде говорят и пишат за разрастващ се скандал , а *** от герб слагат минуси .

191

Анонимен

преди 5 години

Трите най-добри години по избор не включват 1997, 1998 и 1999 години, а само годините преди 1997 година. В този смисъл на практика отпадат 6 години (а не 3 години) за формирането на индивидуалният коефициент - три най-добри години преди 1997 година, както и 1997, 1998 и 1999 години.С новото правило печелят хората с ниски доходи, а губят хората с високи доходи, като загубата предстои, а не е факт, заради максималния размер на пенсиите, който е по-нисък от изчислената пенсия.

190

Анонимен

преди 5 години

Има нещо изначално изкривено! Откъде-накъде ще ми дават "помощи"? Човек, работил през целия си съзнателен живот, осигурявал се по всички правила, трябва да получава достойна пенсия и да се чувства удовлетворен и спокоен. Помощи са необходими, но за болни, физически и ментално немощни хора, за изпаднали в беда. За тях обществото трябва да се грижи, както е по цял свят. Така че, благодаря, искам само нормална, достатъчна за съществуването ми пенсия, за това, че съм дал нещо за тази държава.

189

Бойко Борисов

преди 5 години

Гласувам увеличение на пенсиите от утре. Всеки пенсионер ще получи по един:1. ПОНЕДЕЛНИК - интимен гел и така ще разрешим и основния проблем - ниската раждаемост сред 80те год. баби.2. ВТОРНИК - лютив спрей да тренира на закрито щото вятъра може да задуха срещу Вас и тогава...3. СРЯДА - инвалидни колички с по две квадратни гуми4. ЧЕТВЪРТЪК - пропуск за участие в олимпийско състезание - бягане с препятствия5. ПЕТЪК - ако има живи пенсионери след бягането в четвъртък ....

188

Анонимен

преди 5 години

Тук се пишат минуси ! В Гърция зад такъв вот стои оплют и презрян предател !

187

Анонимен

преди 5 години

Държавник

186

Анонимен

преди 5 години

Добре че е Бойко иначе тая държава ще се разпадне!Бойко собственоръчно управлява цялата държава, и крепи положението не само тук но и на целия балкански полуостров. Абе на практика половин Европа зависи от решенията на Бойко. Най добре да го направим президент на ЕС и да миряса.

185

Бойко

преди 5 години

Гласувам увеличение на пенсиите от утре. Всеки пенсионер ще получи флакон лютив спрей да тренира в домашни условие, където няма ВЯТЪР ;)

184

<script>

преди 5 години

докато пенсионерите не се научат как да дишат срещу лютив полицейски спрей, никакво увеличение на заплати!!!

183

stuxnet

преди 5 години

Извика се силно глашатая на селото

182

Анонимен

преди 5 години

Повечето пенсионери и без това гласуват за комунистите, така че Борисов правилно е наредил да им орежат пенсиите.

181

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

И дигнете заплатите на полицаите да си купят маски срещу лютив спрей. На всяко 20то увеличение на заплата на полицай да има едно увеличение на заплатите на на долната класа хора (учители, учени, държавни чиновници, лекари). "Те" знаят ли как се ползва спрей? А?

180

Анонимен

преди 5 години

Седмичната издънка на ГЕРБ е в понеделник ! Каква е програмата на ГЕРБ и боко до неделя ?Какво ли още ни чака ?

179

Анонимен

преди 5 години

Ей тия неблагодарни пенсионери бе. Борисов и пенсии дори им даде и пак не искат да гласуват за ГЕРБ.

178

Анонимен

преди 5 години

А Цветан Цветанов си купи етаж от новата сграда на АРТЕКС в столичния квартал Изток на ул.Латиннка. Има си дори и частен асансьор да не му досаждат.

177

Анонимен

преди 5 години

"Борисов разпореди"Явно Тиквун работи като разпоредител.

176

Анонимен

преди 5 години

Държавата със закони ли се управлява, или със заповеди на Борисов? Правова държава означава правото на Борисов да управлява със заповеди според настроението си.

175

Анонимен

преди 5 години

На всяко семейство с болно дете в София - жилище в блок на ул. "Латинка" , до Цветанов, с личен асансьор! Същото и в провинцията! Тогава ще гласуваме!