24

Анчо

преди 5 години

Хубаво е, че е върната за оправяне градинката. нека да стане хубаво и уютно. Подкрепям напълно Фандъкова. Грешки стават иначе!

23

Косеца

преди 5 години

А така! Връщай ги Данче докато не се направи ремонта като хората! Ако бяха БСП на власт щяха да приемат мърлявата градинка!

22

Гази

преди 5 години

Права е Данчето! Някои фирми наистина отбиват номера! Ти им даваш шанс да направят читав ремонт, а те ...

21

Анонимен

преди 5 години

Кметът трябва да е икономист или инженер и да има експертна оценка, да има прекрасни мениджърски умения и да не е партийно зависим.Г-жа Фандъкова не отговаря на нито един от тези критерии. Време е наистина да дойде подходящото ръководство, защото София потъва все повече и това вече не може да се скрие.

20

Анонимен

преди 5 години

,,Отсече "Фандъкова,,,отсече"Здравков.Какво ни внушава авторката-че са много строги и справедливи с това,,отсече"?Че те са дали 18 млн наши пари на техните фирми,а пък глобата която ще сложат са я вкарали предварително в разчета!А пък ние хем даваме парите,хем с години търпиме ремонти,които в другите страни се извършват за месеци!И накрая ремонт на ремонта!

19

#HUBAVOE

преди 5 години

Там защо трябваше да се разрушава, преди си беше в идеално състояниел

18

до по-долу

преди 5 години

новината е на официалният сайт на Свободна Европа - заглавие:"Как Цветан Цветанов се сдоби с нов луксозен апартамент"казват, че става въпрос за жилище за поне 860 000 евро. Май муни гласувайте, не се става така лесво човек!! Бо и Цв ги направихте мулти-милиардери, а вие яжте ГМО-то!!

17

До 7 БЛЯК

преди 5 години

Значи казваш управлението на Фандъкова е тотален провал.А после казваш ГЕРБ трябва да издигнат нов,честен,некорумпиран човек,който да работи за благото на София.Не приятелю.Не трябва ГЕРБ никой да ни издига.ГЕРБ,заедно с Фандъчка трябва вкупом да се запътят към затворите,защото вече толкова години крадат нашите пари,източвайки ги през точно такива техни фирми за безобразни,но страшно скъпи и бавни ремонти

16

Joko

преди 5 години

Родтен съм и съм израсъл в София. И по комуистическо не помня да е имало такива издънки с ремонти както сегашните. Фандъкова, не знам колко ставаш за даРАскалица, но като кмет на София си "0" !

15

до 14

преди 5 години

никаква фалшива новина, по-всички уважаващи себе си медии е!!

14

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

Радио Свободна Европа, твърди че Цветанов си е купил нов апартамент за близи 900 000 евро. Какъв е коментара на БГ медийте, защо го научаваме от чужди медии?! Или е фалшива новина?

13

Анонимен

преди 5 години

Тия статии ги спускат от Общината,а Днеса ги пробутва на читателя.На 14-ти изпълнителя писал до общината,че са готови,а след това Главния архитект им извършил внезапна проверка!?Когато са ти казали че нещо е готово,ти отиваш да го видиш,но това защо ни се пробутва за внезапна проверка"?

12

Анонимен

преди 5 години

А Цвъки с апартаментите си закупи нов апартамент за 1 милион евро.Ай честитУ на баламитИ селски !!

11

до цацаратурата

преди 5 години

Злоупотребата с обществени средства престъпление ли е или Фастакова законите не я ловят?!

10

Анонимен

преди 5 години

А Графа кога ще ремонтират ?

9

Отвратен

преди 5 години

ФАНДЪКОВА, пощадете столичани и спрете да ремонтирате!

8

Анонимен

преди 5 години

Тоя със шкембака на сн. 2, кърти плочки, буквално! Ей такива "майстори" останаха, почти всеки бачка на запад, по разбираеми причини.

7

БЛЯК

преди 5 години

Фандъкова е тотален ПРОВАЛ. Не и прави чест, че не поема отговорността и все още не се е извинила на Софиянци! Тя трябва да си отиде и ГЕРБ да издигнат нов, отговорен и НЕкрадлив градоначалник, който да работи за благото на София, а не за джоба си! А фирмите, които се дъниха, дъниха, дъниха... НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ УЧАСТВАТ В ПОДОБНИ ПРОЕКТИ! (както и собствениците и техните приближени)

6

Фандъкова

преди 5 години

Пак ще ме изберете няма къде да ходите!

5

Веска Георгиева,инж.

преди 5 години

Никакви неустойки няма да платят! По проект са предвидили 365 дни!!!! за градинките пред Ректората и пред Кристал! Явно ПСТ и Джи Пи са решили да уволнят Фандийкова и цялата гербаджийска пасмина в общината. Просто защото софиянци много ще се зарадват на този безобразен ремонт в центъра. Цяла година!!! Безсрамни крадци! Да харчите, откраднатите пари по доктори!