15

Totenkopf

преди 5 години

Не разбирам, защо още не е закаран до някой ров, да коленичи и куршум в тила.

14

Активист на БКП

преди 5 години

Това беше политическо убийство !Цяла България знае !!!

13

Анонимен

преди 5 години

А той не си ли е казал подбудите,че ще му ги внушават като чист криминален случай по делото с внесено обвинение с три подточки с обобщаваща за начин на извършване на убийство по особено жесток начин и мъчителен за пострадалата журналистка,което значи,че е разказал нещо как било,а не казал кой с какво го е подбудил за злодеянието.

12

Анонимен

преди 5 години

Кога го пускат, потам за един приятел.Ще се почине година две и хоп на свобода. Моля не се надявайте напразно са се случи нещо друго, все пак сте в Булгаристана.

11

Мда

преди 5 години

Нека разгледаме двата случая-в Русе и Пловдив.В Русе един безполезен(направо вреден) за обществото индивид убива перспективна млада бяла жена.В Пловдив полезен за обществото човек убива абсолютен пара.зит.Съдът се готви да даде еднаква присъда.Вие какво мислите!?

10

агент Николай

преди 5 години

Колкото разкриха Белнейски,пълна боза е и този случай,и тук се прикриват нещата,но все пак сме България,тука може всичко

9

x

преди 5 години

и тоз ли ще хрантутим вместо да се случат нещата бързо и безболезнено

8

Анонимен

преди 5 години

обясни, че се касае за криминално престъпление, извършено по сексуални подбуди........................или по-скоро : по мозъчно първосигнални подбуди.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Не ти се разбира нищо !

6

Анонимен

преди 5 години

Давайте му 2 години условно и да се свършва.

5

До 1-Андрешко

преди 5 години

Андрешко,ами дай сведения.Кажи тежката си дума.Явно знаеш всичко. А с матурата как ще я караме защо не учиш,поне мъничко и да поумнееш,че полуграмотните и полуинформираните са най-страшни с безапелационното си мнение.Дано като почнеш да се бръснеш,да почнеш и да разсъждаваш. Иначе си като шопо пред жирафа,гледа го и ,,Такова животно ,нема!!!" -нищо не може да го убеди ,защото е........Андрешко!

4

до 1 и 2

преди 5 години

Дрги ми Шерлок....д-р.Уотсън.... мне не я е убил този .... извънземните са!Боже - прибери си верисиите!

3

Анонимен

преди 5 години

Някои фактори забравят че тоя обиец призна че е действал под опиянение от дрогата и алкохола.А дали само сексуалната възбуда е причината за жестокото убийство,когато убиецът е под въздействието на алкохол и опиати е спорно.Просто тоя неприкосновеност е търсел и жадувал за жертва,която да"изкупи" омразата му към обществото.Дали затова не бил на "правилното"място в "определен"момент.

2

Анонимен

преди 5 години

Той и Росен уби 6 човека па ги мести фърля у герано и какво ли не а накрая го самоубиха. Същото е и с тоя неща.стник. Търча с телефона и в ръка снимаха го с биг брадъра а после се оказа че телефона е на мястото на убииството и не е пипан. Абе изпбщо си мамата трака у върбалака.

1

Андрешко

преди 5 години

Ето точно сега вече цяла България вярва, че тази от..реп.ка е извършителя.