118

Укро-фашистике

преди 5 години

До lol до 118банди вилняха не само в крим !Руското населения беше тероризирано в цяла Украйна В Украйна в момента е забранено да се говори Руски въпреки че почти 80% от населението на Украйна са Руснаци. Хунтата в Киев заглушава всички Руски телевизии и радиостанции. Всеки украинец който посети Крим го чака затвор - такива са законите на хунтата в Киев !

117

Николай

преди 5 години

Поредното едностранно, да не кажа поръчково, казионно мнение, публикувано в медиите. Как така в българския свободен, демократичен печат не се появи и една страница, показваща алтернативната, т.е. руска гледна точка за събитията преди, по време и след излизането на Крим от Украйна. Мисля си, че само в такъв случай читателите ще си направят извода кой прав и кой крив. Защото сега медиите по нищо не се отличават от онези, които наричаме тоталитарни. Тогава СССР прав, сега, САЩ в неговата роля.

116

lol до 118

преди 5 години

като започнете да си бъркате опорките, та чак се оливате :D са последно колко % от населението в Крим са руснаци, защото според единия ви коментар са над 80%, а според другия украинците (които явно са страхотно малцинство там), са ги тормозели, палели и изнaсилвали :D

115

До 115

преди 5 години

Киевски рус няма нищо общо с днешна Русия кремълска лека женичке.

114

+-

преди 5 години

Не зная този Стефанов за кои работи,ама той забравя или не знае ,че руснаците са вложи повече пари в Крим,отколкото е Германия в ГДР ЗА 30 ГОДИНИ!Анексирали Крим,ок,а Британия с Фолкендските острови какво направи ? или САЩ в Либия -там сега се продават роби,а медиите мълчат ,глътнали са "вода" и не смееят да напишат нищо.

113

Чавдар Стефанов

преди 5 години

е лъжец платен от евреина Сорос !1) Укро-фашистите тероризираха Руското население в Крим почти 2 години !!! Палеха къщите на Руснаците, изнасилваха и убиваха - почти 2000 Руски семейства напуснаха Крим заради Укро-фашисткия терор. Руското население се вдигна на бунт и поискаха помощ от Руската военна база на Крим, след това направиха референдум !2) защо Референдума в Косово проведен под дулата на Американските танкове да е законнен а Референдума в Крим не е !?

112

Анонимен

преди 5 години

Обикновенна профашистка пропаганда на амбреаже Ч.С.....

111

Анонимен

преди 5 години

Вън окупаторите от Косово и Голандските възвишения!

110

анонимен

преди 5 години

Какъв Крим е руски то цялата Одеска област е руска там 80% са руснаци 15% българи,молдовани,еврей не повече от 5% са тъй наречените украинци защото и те са по произход руснаци.Киевска рус това е руската столица преди москва.Операта в Одеса е построена от Екатерина велика,и всички исторически згради там са строени от руски царе.Чехов който е роден там да е писал някъде че е украинец.Защо наште медии не писаха,че на честването 5годишнина на Крим,че е имало френска делегация.

109

lol до 110

преди 5 години

абе, кавал, какво средновековие какви 5 лева...всичките русофили сте такива лъжци и нагаждачи. Атила, монголите и всичката *** дето е минала през степите руснаци ли са? А Кавказ? Я ми разкажи чеченците какви руснаци са? Колко се клаха с тях преди джуджето да назначи главореза Кадиров за управник? А Грузия - поредния ошамарен съсед на най-агресивната нация в новата история на света.

108

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМи никой не ви кара насила да купувате руска газ, Турски поток няма да мине през България. Къпувайте малко по скъпа (със 70%) шистова газ от САЩ през Полша + транспортни разходи.

107

Анонимен

преди 5 години

Руска газ - ДА!Украинска цена - НЕ!Мотото на ГЕРБ за Европарламентарните избори.

106

Winner takes it all!

преди 5 години

А Путин защо не слуша АББА, а? The winner takes it all! Западът е побеdителят от студената война получва всичко от Русия, a Путин не дава нищо, не само че не дава, ами и Крим си взе! Агресор с агресор! Да слуша Абба!

105

Анонимен

преди 5 години

До lol до 92Абе умнико,републиките винаги са били Русия,републики станаха,когато СССР изкуствено ги създаде като отделни области,преди това всички републики бяха една държава - Русия!още от средновековието са били част от Русия и никога не са били републики,преди СССР да ги създаде.

104

Анонимен

преди 5 години

ТУРСКИ ПАТОК - НЕТСЕВРЕН ПАТОК - НЕТРУШКА ГАЗ НЕ ЩЕМ

103

Анонимен

преди 5 години

Кого са грабили и трепали руснаците ли?---МАЛИИИИИИИИИИИИ КАКВА ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ - ДО 1989 ВЛАДЯХА 2/3 ОТ ЕВРОПА....РУСИЯЕ 100 ПЪТИ ПО ГОЛЯМ ИМПЕРИАЛИСТ ОТ САЩ

102

Тикв-кратунк-ръпонче

преди 5 години

След като прокарат газова тръба до Крим, от там лесно ще минат през Румъния и айде през Унгария в Вестовна Ефрупъ.За това е цялата дандания. Украина има да връща огромни дългове. Спирането на газовия транзит през тях яко ги набутва. затова администрацията им краде като полудяли. Та нашите тукви саде на кратунчета биля на ръпончета веке мясъъът

101

Анонимен

преди 5 години

разделение между братски народи----2005 ОБЯСНЯВАХ НА ЕДНИ РУСНАЦИ ЧЕ СА "БРАТСКИ" НАРОДИВ ЕДНА ДИСКОТЕКА.......ИСКАХА ДА МЕ Б И ЯТ;ПОСЛЕ МИ КАЗАХА НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ГО ПРАВЯ - С УКРАИНЦИ СЪЩО

100

Васил

преди 5 години

Има една песен на АББА - Money,money,money. Е тази пенсия, явно го е закъсала!

99

а в Крим празнуват

преди 5 години

Чартър Слетянелов е продукт на киевската мейданская революция. Разликата м/у анексирането на ГДР от ГФР и завръщането на Крим в Русия е тази, че в ГДР са си още без кримски мостм нов водопровод, железница, аутобан и си говорят на руски. И друго че и ГДР и ГФР двенките заедно се страхуват да честват итлеристите, а трябва. Трябва да се отдава почит на всеки загинал нацист, хитлерист и дойче вафе, защото ако те не бяха загивали- Еропа нямаше да празнува на 9 Май-Денят на Победата.