25

Анонимен

преди 5 години

Тая да си подава оставката

24

bolgarin

преди 5 години

До урок по история Ами защо забрави браушките??

23

Анонимен

преди 5 години

Е.................да се махат от тоя ЕС англичаните , поне те да не ни командват.............че много шефове станаха на ББ и България!!Да ги изброявам ли?

22

урок по история

преди 5 години

Враговете на България:1.Турция.............5 века робство2.Гърция, наследник на Византия...........близо 2 века робство3.Великобритания...............винаги е била с/у България4.Франция................винаги лицемерна и двулична политика5................за САЩ е спорно дали са ни врагове.................отговорът по-скоро клони към "ДА"...............но от Доналд Тръмп може всичко да се очаква............в самата Америка сега текат много сложни процеси

21

Анонимен

преди 5 години

Та отпадне ли Брексит . Еврото ще лапне лирата.

20

Анонимен

преди 5 години

Разбрахте ли сега защо на ингелизите им трябваше таетъра с Новичока.............да отвлекат вниманието от Брекзита и да издействат по-добри условия за Англия!Ама тоя път няма да им мине гадния номер................има да плащат като попове...............за всеки развод се плаща!!

19

Анонимен

преди 5 години

И Мей и Ердоган искат да лапнат ЕС, но не им се получава. И Путин от друга страна. С малки възможности са.

18

Анонимен

преди 5 години

Дъртата вещица Терезка Мей хептен полудя...............ама и тя слуша другата дърта рептилка - грозната гущерка..................кралицата Елизабета Вторая....................така че се вижда края на империята Великобритания, което е една много хубава новина за България!!

17

Анонимен

преди 5 години

Нещо повече на съвета на евразийския съюз същия Путин големия любител на граници и националист е върл фен на падането на границн свободната търговия и създаването на една държава супер федерация от Русия Индия Китай и други и на всяко заседание на съвета гладува за федерация.Но Китай всеки път гласува против и за това все не му се получава.Това че има интерес ЕС да е нестабилен е едно, но няма интерес собствения му съюз да е нестабилен.Само интереси хора.

16

бай ганю

преди 5 години

мдаа за нас от балканите е трудно да разберем сложните британци както и на тях е трудно да разбират нас за нас остава да се молим по 10 пъти на ден ЕС да не се разпадне след брекзит че тогава майка ни славна обратно в ориента или вечната мизерна дружба с големия брат славянин

15

Анонимен

преди 5 години

А сега за информация на руските ***.В Евразийския съюз, БРИКС и Шанхайската организация на който член е Русия правилата са много по-строги от тия на ЕС.Там такива алъш вериши като на Качински Орбан и Мей просто никой и през ума не му минават.Например такива тъпотии на Путин и на ум не му идват тях ги прилага само на разградения двор без единна политика ЕС.Но да прави номерата на Мей или да заплашва като Орбан например другите членове на евразийския съюз като Китай и Индия и на сън не му идва

14

Анонимен

преди 5 години

Британците какво искат е ясно да взимат еврофондове да пътуват свободно в Европа стоките им да са без мита но да не плащат нищо в ЕС, граждани на ЕС да не мигат да идват свободно при тях, а само с визи и европейските стоки да се облагат с мита на границите им, тоест британците нямат нищо против ЕС, те просто искат да имат само правата, който той дава без задълженията.Нещо като да пазаруваш в хипермаркет без да плащаш..Само че излезе че в Европа не сме толкова прости и тарикатлъка не се получи.

13

Наблюдател

преди 5 години

Изглежда Brexit се отлага. А няма да е изненада ако съвсем се отмени.

12

Анонимен

преди 5 години

До 9.По-скоро се опита да се прави на Бойко Борисов и да разпореди какво да се гласува.

11

Анонимен

преди 5 години

Всъщност тя се опита да спаси положението, защото в Кралството ти дават да седнеш на партия бридж след като е обявено всичко и ти сядаш на позицията с лоши карти. Тя направи каквото можеше. Вътрешните борби й изядоха главата.Няма как да се постигне друга сделка с ЕС. Южна Европа няма къде да си продават плодовете и зеленчуците, а от майната си не винаги има достатъчен контрол. Пак ще имат споразумения, но всичко ще поскъпне и за двете страни.Останаха 10 дни и те са аут.

10

Анонимен

преди 5 години

Кой казва, че Мей не знае какво иска. Знае - иска да се крепи на премиерския пост колкото може повече. Всички политици това искат - да се крепят в политиката възможно по-дълго. Без да им пука за цената, която сънародниците им плащат.

9

Анонимен

преди 5 години

Искаше да се направи на Маргарет Тачър, но се провали като въжеиграч паднал от въжето.

8

Анонимен

преди 5 години

Тука вчера да са приели закон и на Баце да не му хареса, вдига телефона и на другия ден гласуват обратното. А пък тия - некъв си закон отпреди 400 години - егати тъпата държава. Да дойдат ГЕРБ да им покаже как се прави.

7

Анонимен

преди 5 години

Що не си подава оставката тая жена. Видя че нищо не излезе от Брекзита и. Трябваше още януари да си подаде оставката и да обяви нови парламентарни избори.

6

Анонимен

преди 5 години

Укротяване на опърничавата. Анам от циркове и Мей не знае какво иска.