17

гост

преди 5 години

Жалко за хората избрали тази професия дано виждайки ситуацията нашите деца да не я избират ,не защото не е хубава но да бъдат подметки за 560лв.не е никак хубаво .Не се заблуждавайте ,че ще ви съчувства някой или ще вземе да ви защити .Просто се преквалифицирайте или бягайте.Жалко за хубавата ни държава.

16

един

преди 5 години

Даскалите непрекъснато реват и заплатите им се вдигат, а мед.работници изразят ли нещо подобно и ги мачкат! Как така...?!

15

ПЕНКО

преди 5 години

ИМАМ МНОГО ОПИТ ОТ РОДНИНИ В БОЛНИЦИ / ПА И МАЛКО ЛИЧЕН/ ! ЛЕКАРИТЕ ТЕ СПАСЯВАТ !!? СПАСЕНИЕТО ТИ Е ОРГАНИЗИРАНО ОТ МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ /И ПРОВЕДЕНООТ ТЯХ / , НО ОТЦЕЛЯВАШ БЛАГОДАРЕНИЕ НА САНИТАРКИТЕ ,КОИТО ТИ СМЕНЯТ ПАМПЕРСА И ТЕ ХИГИНИЕЗИРАТ И... !!!!!!! ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ОТ САНИТАРКИТЕ СА ОТ РОМИТЕ ... ПРЕДСТАВА СИ НЯМАТЕ !!!

14

Анонимен

преди 5 години

Хората и да не искат,ще гласуват за БСП,ако гербеджиите продължават да се отнасят към хората като към животни и не спазват правата им!

13

Анонимен

преди 5 години

Не знае как се стъпква всяко недоволство ....

12

Хм

преди 5 години

Изписаха ме пред три седмици от софийска университетска болница! И докато лекарите бяха на ниво и като професионалисти и като поведение ,то от сестрите съм меко казано шашната! Нито веднъж не ми биха антибиотика в часовете записани по книга. Разликите бяха 3-4 часа плюс или минус . Какъв е смисъла да се дава антибиотик на 12 часа ако има такива големи отклонения? С два абоката бях. запуши се единия и много болеше да вливат през него ,но само една сестра посегна към другия и махна запушения...

11

ЛЕКАРСКОТО ЛОБИ

преди 5 години

какъв вой нададе когато НАП поиска да получава данни в реално време. Публична тайна е, че личните лекари повечето такси за преглед директно в малкия джоб без данъци и без отчет. Обаче ако има разминаване с амбулаторните листове ... какво правим тогава. Сестрите са превърнати в помощен персонал, приравнен на чистачките в лечебните заведения Имат асоциация, чийто шеф доктор на 75 г мисли само за екскурзиите си. Ако не плащат на асоциацията нямат право да работят. Обаче за стачки НЯМАТ ПРАВО...

10

В КОЛОНИИТЕ

преди 5 години

е така . ПРОФСЪЮЗИ НЯМА

9

В БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

Профсъюзи НЯМА. Подкрепа беше създадена за да бута комунистическата власт и си беше патерица на СДС, а сега на ГЕРБ. КНСБ бе овладяна също от докторското лоби, което си прокарваше законите през Народното събраниуе. Там се занимават единствено с усвояване на ЕВРОПЕЙСКИ пари по разни проекти. Една стачка не могат да направят. А и не искат. Не случайно преди време вместо да се бранят интересите на работещите тук Манолов от като дилър на работодателите щял да внася работници от чуцжбина

8

смехрко

преди 5 години

Жалки нещастници освен да се подлагат и да стачкуват друго не могат.Какво са свършили и допринесли да искат само.Работата им под всякаква критика.Но нали са все наведени по род и ген .И се предлагат да ги яздят от пария която е извън закона,И се е боядисала няколко пъти.Личи си че са от блатото на избраният с манипулация ***

7

Анонимен

преди 5 години

след като на шофьорите от градския транспорт им дават 1800 лева заплата, то медицинските сестри трябва да започват поне с 2500 а лекарите с 5000!

6

Анонимен

преди 5 години

Точно затова, който е млад и няма тате гербав крадец, да се изнася незабавно от блатото!На тези земи никога няма да има нормална, демократична държава с нормални хора.

5

Смешник

преди 5 години

Спират работа всички на социални къде ще иде държавата

4

House M.D.

преди 5 години

"Така че тя ще поиска от прокуратурата да извърши проверка и да предприеме съответните ЗАКОННИ действия."Камелийче, стига с тази неграмотност. Правилната дума е "законови".

3

Анонимен

преди 5 години

Че Мая не знае ли как се стъпква всяко недоволство в Бг?Добре, че само раб. им места са сменили. Можеха и местоживеенето им да сменят принудително.Чисто Сталинистки и Живковистки методи.

2

Анонимен

преди 5 години

Действай Майа чакаме резултати

1

Анонимен

преди 5 години

Искали са да се възползват от тях чисто физически.