43

ОСТАВКА!!!

преди 5 години

В училището цари болшевизъм -сталинизъм. Грубо, безпардонно, диктаторско отношение от директорката към всички. Толерират се доносници, част от личната й свита. Качествени учители си тръгват, подложени на унижения и имали достойнството да не станат ***. Детето ми ходи на психолог чак в София. Беше споделило проблем с набедената за психолог некомпетентна дружинна ръководителка и после цялото училище знаеше за проблема му. Що за "психолог" е това? ОСТАВКА! И да се назначи истински психолог!

42

потърпевш

преди 5 години

Безобразие!

41

Анонимен.

преди 5 години

Крайно време е "някой" да си ходи. Стига с това извиване на ръце, изнудване и далавери. Много хора да безкрайно разочаровани от госпожа Неделчева. Но не просто да си "ходи", а съд и разследване.

40

Анонимен

преди 5 години

Попитайте директорката защо след 7кл. има по една паралелка, защо масово напускат ученици и учители - само за миналата година около 10 с дългогодишен опит? Много отдавна е имало 1000 ученика, откакто е тази директорка са намалели наполовина. Докато тя е на този пост училището бавно загива и това е публична тайна в целия град. Да не говорим, че вече е пенсионер, докога ще я държат, КОЙ я поддържа толкова години?

39

Анонимен

преди 5 години

Клипчето в U TUBE вече е премахнато. Защо ли? Пак се опитват да потулят нещата.

38

нво

преди 5 години

Има директори, които пращат отговорите на теста в нво 7 клас.И о, колко жалко не уцелват правилните.МОН да си отвори очите.

37

Анонимен

преди 5 години

Много малко са почтените директори.

36

предложение

преди 5 години

Намалете заплатите на директорите до тази на главния учител в училище и тогава ще се изясни какво е желание и какво е призвание .

35

значи .....

преди 5 години

ДИРЕКТОРИТЕ са лакоми кариеристи. Лапат не само заплатите, а подкупи, подаръци и т.н.

34

А?

преди 5 години

фАМИЛИЯРНЕЧЕТО И СЕРВИЛНОСТТА С КОНКРЕТЕН РОДИТЕЛ.... НЕ Е ЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ОСТАНАЛИТЕ?

33

Анонимен

преди 5 години

До затоваНаистина.Директорите на училища не са монарси все пак.Както се изисква в демокрацията ... ГОРНИЯ СЕ ИЗБИРА ОТ ДОЛНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

затова

преди 5 години

Директорите трябва да се подменят, за да не се "пристрастяват".

31

гледеото

преди 5 години

Този няма право да съди.

30

АНОНИМЕН

преди 5 години

Потърсете независими коментари от учителите, които напуснаха това училище в последните няколко години и от родителите които си преместиха децата в други училища!За да се обръща внимание на детето ти в това училище, трябва да симпатизираш на г-жа директорката и няма да имаш проблеми!!!

29

еее

преди 5 години

Няма друга държава, в която родителите да се месят в работата на училището и учителите.На който не му харесва - да ходи в частното училище.

28

До ОХ

преди 5 години

Шуробаджанащина има във всички сфери на живота в България днес.Но най-мощната шуробаджанащина е в БАН - там някои от професорите нямат нивото дори на преподавател в селско основно училище за деца с лека умствена изостаналост. Станали са научни работници с връзки, издигнали са се и са изпоназначили половината си роднини в научните институти на БАН, като нивото на повечето от тях е като на въпросните злополучни професори.И това става в храма на науката, където е мястото на най-умните и знаещите!

27

ОХ

преди 5 години

Най-голямата шуробаджанащина е в българското училище.

26

Анонимен

преди 5 години

4 ГОДИШЕН МАНДАТ ЗА ДИРЕКТОРИТЕ. СЛЕД ТОВА ДА Е УЧИТЕЛ ИЛИ ДИРЕКТОР В ДРУГО УЧИЛИЩЕ!

25

Анонимен

преди 5 години

Смущаващ запис ли???Евала на тая директорка!За такава мечтая....УЧИЛИЩЕТО НЕ Е ДЕТСКА ГРАДИНА.РАЗНИ САМОЗВАНКОВЦИ И ВСЕЗНАЙКОВЦИ ЩО НЕ СЕ ПРОБВАТ ДА ВЛЕЗАТ В ЧАС?

24

boby

преди 5 години

Ми неслучайно моето дете учи в това училище само в първи клас, след което го преместих. И не само аз...