61

Loyko

преди 5 години

Луда работа.Изпръщял народ...

60

Бау

преди 5 години

До Анонимен 66"Браво на човека! Искам и на моя гараж да нарисува нещо българско"...Ми да ти нарисува буркан лютеница, праз лук и шише ракия. Хем българско, хем подхожда за гараж.

59

до плюещи мишоци

преди 5 години

До плюещите мишоци коментатори: Ех какво сте се заяли с човека бе?? Ако беше нарисувал Бат Бойко и Цецо апартаменто щяхте да пляскате нали?? Ама Ботев и Левски не са достойни да бъдат рисувани, така ли е?????

58

хубава идея, браво!

преди 5 години

Много оригинална идея, браво на човека дето се е сетил. Ех да можех и аз да рисувам добре,щях да нарисувам картина от ,,Опълченците на Шипка" на вратата на моя гараж или портрет на Цар Симеон,когато България е била на 3 морета.

57

до поредната проява

преди 5 години

До анонимен 58 поредната прояваПитам те, какво провинциално намираш в това,че човекът е патриот и е нарисувал портрети на Ботев и Левски?Знамена, портрети, паметници са начин на изразяване на патриотизма,който се чувства.Рисунките защо да са според теб са идолопоклонничество?В такъв случай и иконите,които хората си купуват за здраве също са ненужни. А нека да ти напомня,че в Латинска Америка, националният им герой Че Ге вара се смята за Бог.Тениски Бол с неговия лик,все другаря Че им е в устата

56

лично мнение

преди 5 години

Не съм почитател на графити и драсканици по стените,НО на мен ми хареса идеята. Човекът е горд,че е българин, гаражът си е негов,защо пък не??Това са националните ни герои, не е нарисувал гола жена,на която да й се виждат интимните части,за да кажа,че е вулгарно.Не търсете кусури,че косата на Ботев била малко по-друга. Това е рисувано на метална врата, не на хартия. Надявам се да няма някой съсед,който да изчака удобен момент да залее с боя Ботев и Левски,защото знаем колко злобни хора има.

55

Пробвай да го кажеш

преди 5 години

До Поредната проявана братоците в южно Чикаго - хем ще те бият хем после и "нетолерантен" ще те изкарат "От рисунки по стените няма полза."

54

Анонимен

преди 5 години

До поп кръстьоДано не оцелееш до утре сутринта

53

Поредната проява

преди 5 години

Селско-*** работа! Такова нещо няма да видите в нито една нормална държава! Това не е патриотизъм а чисто идолопоклонничество!Патриотизма не се изразява във паметници, знамена и потрети.Патриотизма е начин на мислене и съответно и начин на действие. От рисунки по стените няма полза. Освен да загрозим градската среда и да направим и без това грозните сгради още по селски. Ако сте патриоти, първо ще си боядисате сградата, ще си оправите счупените плочки и калните мръсни градинки.

52

Гого

преди 5 години

Пошло, голям кич , не знам къде са учили тези "Удожници" ама нямат никаква естетика , как е възможно телевизии да не могат да различат грозно от естетично , жалка работа. Това да нарисуваш Левски на гаража си или на бицепса си не те прави патриот , правите по скоро ***.

51

Поп Кръстьо

преди 5 години

Пияндуртът отляво е гръмнат между помътнелите от вино очички по време на спор за дялба на плячката! Докато копелдакът отдясно беше обесен за кражби и убийство на един юноша. И за съжаление все такива са ни кумирите на българите - убийци, крадци и разбойници, пииддали, секс дивианти ...

50

Анонимен

преди 5 години

Яко, много яко!

49

В Чикаго

преди 5 години

имаше един Ггрък който си боядиса вратата на гаража като знамето на Гърция - глобиха го и го накараха да се пребоядиса вратата

48

Анонимен

преди 5 години

До 51Това е гаражна врата не платно за рисуване. Иглежда като петно на фона на всичко останало. Малко естетиката ви куца ама нали сте гОлеми патрЕоти ...

47

рисунки-цунки

преди 5 години

Същите тези художници да не излязат от теа дето са радикализирали Терориста от Нова Зеландия у нас............хаха .......щото от такива рисунки после става играчка-плачка

46

Анонимен

преди 5 години

А вие какво искате да нарисува бе?Ходжата ли?И "фотографа" Кюсемърлиев нарочно е изкривил образите в синхрон с европгейските ценности ,директиви и и3вращения че нарочно да предизвика оплюване!

45

фокри

преди 5 години

Повече такива прояви!

44

Анонимка

преди 5 години

Пак е по добре, отколкото да виждам Азис на реклама на чалготека.

43

Анонимен

преди 5 години

Абе тоз Левски там само не мен ли ми мяза на Путин с коса?

42

Анонимен

преди 5 години

Така да ми е втръснало от тез двамата... патрЕотите вземете прочете малко историята на България. Или ви домързява и спирате до 1870-е а?