21

Скептик

преди 5 години

Тизи афганистанец що не си предотвратява атентатите в Кабул? Или е на заслужена пенсия със зелена карта за вярна служба на определени хора.

20

Анонимен

преди 5 години

"Само ше да се е уплашил, който е гледал клипа, знае, че този беше готов да умре, даже си го й казва по време на Live -а."Атентаторът е пълен страхливец. Ако не бее страхливец нямаше да отиде да убива невъоръжени хора. Защо не е отишъл там с голи ръце като тях? Нали е много смел?

19

Анонимен

преди 5 години

Само ше да се е уплашил, който е гледал клипа, знае, че този беше готов да умре, даже си го й казва по време на Live -а.

18

OMG_Lucker

преди 5 години

"Всеки би постъпил по същия начин"- и замерил атентатора с празната пушка. Ами не, не всеки би измислил подобна безсмислица. Този авганец буквално не е направил нищо- нито добро, нито лошо. Наблюдавал е отблизо и е изкарал късмет.. на два пъти. А после е дал интервю за Дойче веле, които са го украсили, за да имат статия.

17

Анонимен

преди 5 години

Следващия път като реши да хвърля машина за кредитни карти само ще квикне и физиономията му ще с импринтира върху логото на Мастър Кард..... съдба

16

Златен скункс

преди 5 години

Хахаха! Сценарий за холивудски екшън. Гледах видеото на Тарант преди да го изтрият. "Храбрите" мюсюлмани бягаха като пилци във всички посоки и той ги избиваше систематично. Явно за тях беше нетипично да са от другата страна на цевта.

15

До 14 Север

преди 5 години

"Статията" не е пълна.Този живее в Австралия от 20 години но от 2 години е в Нова Зеландия.А иначе пистолета който взима всъщност е нямал патрони....

14

Анонимен

преди 5 години

До ПоклонМоже да лъже за да се похвали.

13

Анонимен

преди 5 години

Е тоя е бил пълен бездарник.Не еуспял да уцели някакъв талибан от 2 метра?

12

ЛОШО

преди 5 години

Медиите правят разделението между религиите - *убиват братя и сестри * , нормалната реакция е *убиват хора* .

11

Север

преди 5 години

Ключовото в новината е как беден посредствен елемент от тоалетната на човечеството в този момент има магазин в една развита страна( и то го постига за 2 години)? И не,парите за това не са от мюсюлманския свят! Който може да мисли ще се сети какво става!

10

Анонимен

преди 5 години

Оруелска пропаганда. Не одобрявам убийствата, нито насилието като цяло. Но честно казано, учудвам се, че на няколкостотин зверски терористични акта, извършени от "правоверните", се пада само един, извършен от бял християнин. ***, замислете се накъде бутате света - в посока обратна на оная, която целят хората дето ви плащат. Свърши ерата на телевизията и хартиените вестници. Вече информацията е навсякъде и е ОТВЪД ВАШИЯ КОНТРОЛ. Запитайте се в какъв свят искате да живеят децата ви.

9

шматка

преди 5 години

Ухабиби стрелял с касовия апарат и ранил терориста в окото:)))

8

Анонимен

преди 5 години

Ключовата дума е човещина, но понеже не се яде и не се пие, българинът не я уважава. Няма евреи, няма мюсюлмани, няма християни, всички сме едно!

7

K

преди 5 години

Добре,че не е успял

6

Анонимен

преди 5 години

От Афганистан, в НЗ-я, със собствен магазин.Емигрант, или създател на форпост?

5

Анонимен

преди 5 години

Този го е уплашил и се скрил зад колите. Хайде стига с тези герои, че на хората им писна. За да има такива които подкрепят Каунтър Страйкъра, значи вече им е писнало.

4

този ги е избил

преди 5 години

и после лепнаха на човека обвинение,личи си че е стар муджихидин

3

Анонимен

преди 5 години

Този врче е белязан. Няма да живее още дълго.

2

Анонимен

преди 5 години

Всяко чудо за 3 дни,но явно за това чудо ще четем цели 5 дни.