14

Анонимен

преди 5 години

Наблягайте на повече натурални продукти от дребни производители на село.А много от съвременните болести,липсваха през соца и никога не бяхме чували за тях,това са изкуствено създадени болести.

13

Анонимен

преди 5 години

Ако ще да е Еко и Био ядеш ли повече калории от колкото изразходваш ще дебелееш. Проста математика.

12

Бау

преди 5 години

До Анонимен 12Аз ще ти кажа. Гледаш сертификата - немските са ок, екосерт - също. Листото със звездичките обикновено е на гръцките храни, има го и на някои български. Там може да се съмняваш - този сертификат се взема лесно, защото инспекторите са подкупни и не следят строго (за разлика от екосерт, които те режат и за хвърлен фас в нивата). А що се отнася до плодове и зеленчуци - най-добре от пазара и от някой дребен производител - има начини да разбереш дали не е прекупвач.

11

Я па я..!

преди 5 години

Еко , био , натурален, измамата на века. На скоро имаше материал че са голямата измама. Не си давайте парите.Колкото е писано у толкова ще живеете ако ще да се влачите по корем.

10

Ха-ха

преди 5 години

"търсят храни с био или органичен произход" ... имало по-зле и от веганитеИ да питам, много ли са храните с неорганичен произход

9

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 2 Засаждай ти и продавай ... Пфффф, ама какво ли да ти казвам :)

8

анонимен

преди 5 години

Онзи ден си *** еко, био, натурална салатка. ***, *** и гледам бе нещо, некви надписи по салатката ми се виждат. Пак гледа и тъпея, май цайси ще слагам. Викам жената и тя гледа и кава "Надпис има бре" Взех лупата и се задзверих по салата. Маа му стара надпис има - "Вие хрупате салата с любезното съдействие на Дюпонт". Как са ги изписали надписите по салатите пустите американци??

7

Анонимен

преди 5 години

До геноцидБаба ти е живяла скапан живот ...

6

Анонимен

преди 5 години

Йееее! България хвана тренда от преди 10 години!И какво ще е това еко? Не вярвам, че повечето може да си позволят пиле за 45 лева, или еко домати за по 12 лева килограма. Ама да се пробват.

5

анонимник

преди 5 години

Еко, био и натурален - само на село, кога си поливаме зарзавата, другото е най-наглата реклама пускана някога от производители и търговци от алчност. Купуват холандски оранжерийни *** и ти ги продават за био, еко натюрлих. Аре балиците да се ръсят.

4

Анонимен

преди 5 години

Нито са еко, нито са био.

3

геноцид

преди 5 години

Баба ми само с гума гуар, ксантан и карагенан е правила салата навремето..

2

анонимен

преди 5 години

Планетата ни вече е толкова замърсена, че няма "еко и био"! Смешни са хората, които търсят такива храни в магазините, а през живота си не са засадили едно растение, било то дърво или цвете! За чушки и домати, да не говорим! Грижат се за здравето си, а не виждат разхвърляните *** около себе си!

1

Анонимен

преди 5 години

Точно мода, нищо повече.