6

Анонимен

преди 5 години

Общо взето една ненормална работа. Аз дете за детска градина нямам, ама имам внуче, но ако не може да посещава близката детска ясла, или градина хич няма да ходи никъде. Нито ще им се връзваме на смо.та.ните властници за някакви си детски, или глоби. Ще си седи в къщи. Аз не съм ходил на градина и оживях 60 години. Освен това съм по-образован от 4/5 от господарите в тая държава. Айде бе, от Младост ще се ходи на детска градина в Люлин. Фандъшки работи.

5

House M.D.

преди 5 години

В България няма забавачки, Саше. Как се приемат деца със сопи? Бият ли ги за да ходят там или...?

4

Татко

преди 5 години

Моето дете е набор 2017 по официални данни ражданията в столичния Люлин за този набор са над 3000 деца, а свободните места в Люлин за същия набор ясла са грубо 350 места. Като махнем СОП и децата с хронични заболявания си направете сметка колко се интересува държавата от бъдещето на България. И преди някой философ да ми обяснява, че държавата не ми е длъжна само да кажа, че и частните детски ясли са препълнени и няма места !

3

до 2

преди 5 години

Грешиш, че е от загриженост към бъдещето на нацията. Просто от най-най-ранна възраст трябва да бъдат "откърмени" с "правилните" идеологии. Замисли се внимателно!

2

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова ги сътвори тия чудеса. Впоследствие всичко живо се писа с хроничен ринит и невродермит. Е детето си болно насила няма да го изкарам, само и само да има мечтания достъп до учреждение с некомпетентен, застаряващ персонал и директор рекетъор. Вече сме извън България и тук проблем с образованието на малчуганите няма, понеже е ясно, че това е най-голямата инвестиция, който държавата трябва да прави за бъдещето на народа, а не естакади, хоругви, и други безобразни съчинени на столична община

1

Димо

преди 5 години

Страхотно решение от 18 на 23 деца в група и 2000 места в повече, ами да ги направят 30 и ще има места за всички, нищо че персонала не стигаше и при 18 деца, но нали е решен проблема от Фъндъкова.