30

ако не знаете

преди 5 години

Животните, както и хората, също имат души.

29

Ти ядеш ли котки?

преди 5 години

До явеер

28

А бе

преди 5 години

Котките са полезни животни,не като кучетата.Цапат малко и унищожават гризачите.Нямат нужда от грижи и популацията не нараства лавинообразно.Просто не пречат на никого.Впрочем котка трудно се убива като я удариш в земята,защото винаги си пада на краката.Затова са ги удряли в стената-оттам израза:"Удри като маче у дувар!"

27

муспи

преди 5 години

Всеки който удари котка да си стои вечна тук в ада! Защото, - котките са от Бога, а хората от дявола йехова.

26

че и нагъл тип

преди 5 години

Този е много нахален. Като са питали защо ритал жестоко бременната котка, вместо да каже,че е бил пиян и не помни, той изкарва някаква си малка твар едва ли не тигър,който шял да го издере жив и нахапе до смърт.Да беше казал:,,Не помня, съжалявам,не съм искал, а се и оправдава.Личи си,че е от дебеловратите батковци с бухалките от 90-те години.Мислех,че вече изчезна тая сгааан,но ето един останал екземпляр от тая отвратителна каста наречена МУТРИ. И дано котката напук на тоя да роди здрави котета

25

Калоян

преди 5 години

Според мен момчето от нонстопа щеше да им поразцепи тиквите от шамари, но просто са имали пистолет. Те така са тея комплексари.

24

Анонимен

преди 5 години

До venix И още: към децата и възрастните. За 30 г. успяхме да паднем до дъното. При.митиви и *** шестват навсякъде.

23

venix

преди 5 години

Човекът си личи по отношението му към животните.

22

Анонимен

преди 5 години

Дивашка територия бъкаща с диваци, това е Кеннефистанът!

21

ЧЕРВЕН СИМПАТИЗАН

преди 5 години

До боза радомирска ГЕРБЕРИ ЗАМИНАВАТЕ СИ.....ВЕЧЕ

20

боза радомирска

преди 5 години

Да се знае от всички. Котката е хваната за опашката и ударена от гонзо---това е прякора та ***. От фенклуба на сините в Радомир. Защо всички мълчат, че заведението на председателя на фен клуба . СИН Е НА КОМУНИСТА краси БОРИСОВ. Прокуратурата да провери откъде тия имат огнестрелно оръжие.

19

Анонимен

преди 5 години

Казвате какво толкова се занимаваме. "Голяма работа, това е само котка!". Ами да, голяма е! Защото лекотата с която този е тормозил котето ще е същата с която ще посегне и на човек! И когато утре пребие някой, ей така, само защото "нещо не го е кефил" пак ли ще кажете "Е, какво толкова? Пребил някого. Много важно!" Човек, който посяга на животно без причина, няма проблем да посегне и на човек.

18

Анонимен

преди 5 години

какво хубаво християнско име има тиквеника и поведението му също е типично

17

Анонимен

преди 5 години

БГ-тата са по-убави от ромите ! Нъл тъй каракачанов ?Кога ще измислиш концепция за очовечаване на БГ-тата бе каракачанов ?Че Дарвин не успя ....

16

Томас Лафчис

преди 5 години

Това момче е правило и много по-лоши неща, просто сега това излезе на яве.Ходи по мачове и се напива и взима наркотици. Цяла група са тук в Радомир и преди и след мачове на Левски е страшно да ги стрешнеш, защото не се знае какво могат да ти сторят.

15

Анонимен

преди 5 години

Леле какъв герой! Думи нЕмам! Голяма смелост се иска да се изправиш срещу котка! Следващия път да се пробва и на някоя 90 годишна баба, само да не вземе бабата да го набие! На това дами и господа му се вика смел мъж!

14

хм

преди 5 години

Марио Богословов?Тоя е наказан от родителите си за цял живот.

13

vlady

преди 5 години

До анонименНапротив Османската Империя е била прогресивна за времето си социална държава с нововъведения непознати за западните държави векове по-късно като жизнен минимум - всеки поданик е имал право да получи парче земя за да се изхранва, алтернативна военна служба ангария, програма за образование и заетост девширме, завършилите която са получавали длъжности в армията и администрацията, възможност за девойките да получат добро образование и да правят кариера в културните институции хареми.

12

Пепи

преди 5 години

Комплексиран , безмозъчен и 100 % безпаричен .....

11

Ю

преди 5 години

Сега на този симпатяга, като му лепнат една административна глоба от 2500 лв.,сам ще припка до затворническо общежитие от открит тип, с което да иска да му заменят условната.Щото няма 2 стотинки в джоба, пък много ербап! За съжаление няма да са пет, щото може да не е знаел, че котето е бременно, но ако съм на мястото на прокурора, щях да докажа, че основателно е предполагал, бременността на животното, защото е месец Март, време за "мартенски котешки мераци" и всеки селянин го знае и радомирския